2777
2789
عنوان

خانوما عروس خاله شوهرم..‌

145 بازدید | 7 پست

ادم خیلی ارومیه فقط در حد سلام خداحافظ با خواهرشوهرو مادرشوهرو کلا فامیلای شوهر حرف میزنه بعد مادرشوهرش انقدررررر بهش احترام میزاره وخواهرشوهرا وکلا همه همینطور رفتار درست با خانواده شوهر چیه؟

بنظرم صمیمیت با خانواده شوهر و خیلی قاطی شدن باهاشون ارزش و احترام ادمو از بین میبره

رفتار محترمانه در عین حال رسمی داشته باشی هم احترامت حفظ میشه هم اجازه دخالت و .. نمیدی

در خَموشی های من فریااااااااد هاست😔😔 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

توقع و انتظار نداشتن 

یه احترام 

وسلام 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋