2777
2789
عنوان

بیاین دلم خونه

64 بازدید | 20 پست

شوهرم خدالعنتش کنه بهم خیانت کرد6سال پیشم توی گوشیش چتای افتضاح عاشقانه دیدم بخشیدمش الان دوتا بچه دارم دوباره امشب با چالش و با همکارش دیدم شک ندارم رابطه جنسی هم دارن حالا چ غلطی بکنم با دوتا بچه 

دلم برا بچه هام میسوزه بابادوستن تو رو قرآن کمک کنید فقط نیایند دل بسوزونید دلم میخواد طلاق بگیرم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پسرم دوسال و سه ماهش بود دوباره حامله شدم و پسر دومیم الان یکسال و سه ماهشه انگار من چهار ساله دارم شیر میدم بی خوابی وخستگی زایمان میل جنسیم کم شده بود الان شوهرم میگه برام کم گذاشتی احمق نمیگه چقدر خستگی بارداری و زایمان و شیردهی 

من پسرم دوسال و سه ماهش بود دوباره حامله شدم و پسر دومیم الان یکسال و سه ماهشه انگار من چهار ساله دا ...

عزیزم چقدر بی شرف

حالا به دلت بد راه نده با بچه و بدون پول نمیشه که بری طلاق بگیری خودت ضرر میکنی یه طور دیگه حلش کن

چجوری

نمیدونم قلق شوهرتو خودت بیشتر میدونی با بچه هات عذابوجدان بهش بده،اجازه نده زیاد بره بیرون چکش کن بعد کار خونه باشه ازش پول بگیر به هر بهانه ای توی بچه داری ازش کمک بگیر بهش محتدمانه بگو خسته ای کمبود خواب داری تمام این مدتم دنبال این باش خونه ماشین دارید بزنی به نامت و اینکه پول بگیر ازش پسنداز کن وام خونگی به اسم خودت بنویس امکانشو داشتی دنبال کارنیمه وقت باش شوهرتم حتما کنترل کن