2777
2789
عنوان

توصیه‌های مهم ارتباط فامیلی

260 بازدید | 8 پست

فامیل کیست ؟
به مجموعه‌ای از انسان‌ها که نبودشون بهتر از بودنشون و ضررشون بیشتر از سودشونه «فامیل» می‌گویند.

.

توصیه‌های ارتباط فامیلی :

با فامیل ازدواج نکن
با فامیل شراکت نکن
با فامیل معامله نکن
با فامیل کار نکن
با فامیل همسفر نشو
‏با فامیل همکار نشو
با فامیل صمیمی نشو
‏با فامیل فامیل نشو !!

.

شاد باشید ☺️🙏

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️
کاملا موافقم 

دم شما گرم ! .... ببخشید یادم رفت!☺️ با کی موافقی؟ مطلب یا استارتر؟ آخه استارتر مخالفه!😁 شوخی کردم 

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم با مطالبی که درباره فامیل کامنت کردی موافقم ..

سپاس از شما 🙏، من که شوخی کردم ☺️

انقدرا هم بد نیست فامیل

بستگی به فامیلش داره!☺️ حتماً برا شما واگعیه☺️ برا ما که کیکه!☺️

مورد آخرش را واقعا قبول دارم😂😂

اصلا با طلا باید بنویسن این کلام ره.... واقعا با فامیل فامیل نشو😂😂

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
مورد آخرش را واقعا قبول دارم😂😂 اصلا با طلا باید بنویسن این کلام ره.... واقعا با فامیل فامیل نشو😂 ...

ممنون از شما 🙏 خیلی‌ خوشحال میشم وقتی می‌بینم مخاطب دقت می‌کنه !👍 دمت گرم ☺️