2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@آسمانمن‍ 

@شانزدهمین_کاربریی‍ 

@ابریشم_پنجک‍ 

@ناز_خانوم_جان‍ 

@asmajooni‍ 

اولین کاربری فزوعی جان

چقد من دنبال این بودم امروز پیداش کردم

همونی بود که بوتیک داشت روزی ۷ میلیون سودش بود نامزدشم روزی ۳۰ میلیون فقط نمیدونم چرا یه گوشی نمیخرید عکساشو ببینید به همون بی کیفیتیه🥲

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

@آسمانمن‍ @شانزدهمین_کاربریی‍ @ابریشم_پنجک‍ @ناز_خانوم_جان‍ @asmajooni‍ اولین کاربری فزوعی جانچقد من ...

سلام عزیزم خوبی 

جدی میگی؟؟؟؟🤭😂

یعنی این بچه دوساله عضو شده این همه چرت وپرت سرهم کرده وای خدا😶😶😶

چه بیکاره 

معلومه از اون بچه تنبلای کلاسشونه😑

🫡

سلام عزیزم خوبی جدی میگی؟؟؟؟🤭😂یعنی این بچه دوساله عضو شده این همه چرت وپرت سرهم کرده وای خدا😶😶😶 ...

سلام عزیزم قربونت

اره خودشه وایسا یه تاپیک دیگه تگت کنم😂

از ۱۳ سالگی اینجاس🥲

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

تگ کن تو دوسال چقدر فعالیت داشته بعد من از ۹۹ بااین کاربریم چهار تا تاپیک 🥲

این در‌وغا چجوری به ذهنش میرسید😭

منو این خوشبختی محاله ذوق مرگ شدم 😌😂

منم خیلی خوشحال شدم دیدمش🥹😂

بارها و بارها ازدواج میکنه و بچه های زیادی به دنیا میاره🤣🤣

با کیکیخی براش تو رستوران خواستگار پولدار پیدا شده ،پسره اومده سر میز اینا گفته از دخترتون خوشم اومده😂😂😂😂😂

پولداره سفر خارجی میره،دوتا فروشگاه لباس داره،خونشون فلانه ...اینارو همون دیشب تو رستوان فوری فهمیده با جزئیات کامل😂😂

باالیییممم هم عقد کرد ۳تیر قراره زووووود عروسی کنه ،یعنی حدودا ۱۰ماه دیگه و جاریشم خیلی خوبه اون دوماهه ازدواج کرده این چند روزه ،جاریشم خیلییییی کمکش کرده خیلیییی خوبه اصلا 😞💔

🫡