2777
2789
عنوان

چی بخورم زودتر پریود شم؟😭😭😭

91 بازدید | 11 پست

خانوما خیلی استرسی ام دوماه پریود نشدم دکتر گفت طبیعیه فعلا و ورزش کن از بابت دکتر و آزمایش خیالتون راحت

امروز درد پریودیم شروع شد خیلی حالم بده زیر شکمم سفت شده ولی خون ریزی ندارم دارم دیوونه میشم 😭😭😭 یعنی بدن درد رو دارم ولی شروع نمیشه داره میکشه منو

چی بخورم سریع پریود شم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دم کرده زعفرون .دم کرده اویشن .رازیانه 

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

تا ۱۸ سالگی عادیه ولی اگه کیست داشته باشی نامنظم میشی

نی نی یار تو رو خدا منو لغو کاربری نکن این سایت رو خیلی دوست دارم کاربری سوممه ❤️ یا ربیم الله شکر 🥰تبریز مارالیام🥰 بر قامت دلربای مهدی صلوات. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

نبات زعفرونی بزن تو آبجوش و بخور و رو دلت کیسه آب گرم بزار 

زیر شکمت کمی ماساژ بده درد کم بشه

خودش بوقتش میاد 

مردم شش ماه هم پریود نشدن چیزیشون نشده نگران نباش‌ بخودت استرس نده عزیزم چیزیت نیست