ترانه_غمگین مدیر عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 1418 عنوان مزایای هیئت علمی شدن دانشگاه علوم پزشکی چیه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 39 پست مثلاً یه پزشک متخصص بخواد هیئت علمی یه دانشگاه بشع ؟حقوقش چقدره ؟خوبه یا نه؟بعد دانشگاه تیپ ۱با تیپ دو یا سه از نظر حقوق فرق دارن؟ دلم واسه کسی تنگه که نمیدونم کیه 1402/08/18 | 22:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
payeeeezzzzzz عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 2090 آها نه من واسه رزدینتی میخوام بخونم صرفا چند رشته رو مد نظر دارم آره کار زیبایی هم بد نیس ولی خب ... علاقه اصلیت فیزیو؟من ۵ ساله پشت کنکورم برای فیزیو
ترانه_غمگین مدیر استارتر عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 1418 در مورد تاپیک اولتم تخصص زیبایی بخونی یا توانبخشی درآمدت خیلی خوبه دقیقا من تخصص طی فیزیکی و توانبخشی دوست دارمروحیم کلا یه جراحی اینا نمیخوره 😅 دلم واسه کسی تنگه که نمیدونم کیه
payeeeezzzzzz عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 2090 دقیقا من تخصص طی فیزیکی و توانبخشی دوست دارم روحیم کلا یه جراحی اینا نمیخوره 😅 برو دنبال علاقتچون رضایت مالی رو تو هر شغلی میتونی داشته باشی ولی رضایت روحی رو فقط تو شغلی ک عاشقشی میتونی داشته باشی
ترانه_غمگین مدیر استارتر عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 1418 علاقه اصلیت فیزیو؟ من ۵ ساله پشت کنکورم برای فیزیو فیزیو هم رشته خوبی خوبیه واقعاًاین طب فیزیکی و توانبخشی هم کارای درمانی واسه دردای اسکلتی عضلانیش خیلی گستردس ،دوسش دارم دلم واسه کسی تنگه که نمیدونم کیه
ترانه_غمگین مدیر استارتر عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 1418 برو دنبال علاقت چون رضایت مالی رو تو هر شغلی میتونی داشته باشی ولی رضایت روحی رو فقط تو شغلی ک ع ... آره 🙂راستی دوست شما پزشک چیه ؟ دلم واسه کسی تنگه که نمیدونم کیه
payeeeezzzzzz عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 2090 فیزیو هم رشته خوبی خوبیه واقعاً این طب فیزیکی و توانبخشی هم کارای درمانی واسه دردای اسکلتی عضلانیش ... آره😍😍😍
چشمون_سیاه عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 12021 شما از میزان مالیات و اجاره مطب ها یا پولی که بیمارستان دولتی به پزشکا میدن اطلاعی ندارین پس ... پدر من مهندسه نصف واحدا رو پزشکا میخرن در ضمن خودم کادر درمانم ب عینه دیدم Off از ۶/۱۹🙃💕
payeeeezzzzzz عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 2090 آره 🙂 راستی دوست شما پزشک چیه ؟ تازه داره عمومی رو تموم میکنهولی اشنای دورمون تخصص زیبایی دارهکلا پزشکی شغل سختیهاینا ک آب از لب و لوچشون آویزون شده بخاطره پزشکی دو واحد از درساشو پاس کنن میفهمن تصوراتشون فقط توهم بوده
ترانه_غمگین مدیر استارتر عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 1418 تازه داره عمومی رو تموم میکنه ولی اشنای دورمون تخصص زیبایی داره کلا پزشکی شغل سختیه اینا ... دقیقا دلم واسه کسی تنگه که نمیدونم کیه
ترانه_غمگین مدیر استارتر عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 1418 پدر من مهندسه نصف واحدا رو پزشکا میخرن در ضمن خودم کادر درمانم ب عینه دیدم پزشکای خیلی خیلی قدیمی آرهاونم نه همشونشما کادر درمانیمن خودم پزشکم ،دیگه عزیز از من بهتر نمیدونین دلم واسه کسی تنگه که نمیدونم کیه