سلام من میخام بلاگری رو شروع کنم اما خوب نمیدونم موضوع پیجم چی باشه اینا میخام ببنم تمایل شما به چه پستای هست خودم یه چند پتانسیلیم که علاقه دارم از هرموضوع و هرمحتوای تو پیجم گیر بیاد به نظرتون این جوری خوبه و اینکه میشه راهنمایم کنید اگر چیزی از اینستا و الگریتم میدنید و اسم بیو چطوری بنویسم که بهتر باشه واقعن ممنون میشم
ببین عزیزم میتونی لایف استایل باشی یا بلاگر روزمرگی یا آموزشی یا... هرکدوم خواستی تو بیو هم بنویس& ...
میخام درباره همشون فعالیت کنم چون ادمیم که در یه حوزه باشم خستم میشه و علاقم بعد یه مدت میپره میخام درباره همچی بزارم محتوای پیجم مربوط به همچی باشه به نظرتون خوبه ؟
چون چند پتانسلیم به همچی علاقه دارم و میتونم انجام بدم انتخاب خیلی خیلی برام سخته نمیتونم
بلاگرا برا جذب فالوور همش از اتاق خوابشونو مسایل جنسی پست میسازن با یه عالمه آرایشو لباسای لختی
متاسفانه بله خیلی رواج افتاده اما من خانوادم حقیقتن سخت گیرن و خودمم چون از بچگی با حجاب بودم سخته برام بدون حجاب فعالیت کنم میخام با حجاب فعالیت کنم و از این راها فالور جذب نکنم بیشتر برای علاقم به جلوی دربین بودن و نشون دادن استعدادمو کمک به بقیه هست میخام پیج بزنم نه جذب فالور و اینا البته اینم مهمه برای پیج
اره میتونی خوبه اینجوری زودتر رشد میکنه پیجت بعد از اینکه پیج زدی الگوریتم و نکات این ...
ارع خیلی بهتره مثلا خود من همیشه دنبال پیجی بودم که درباره همچی فعالیت داشته باشه و بتونم چیزای مختلفی رو ببینم نه تکراری و میخام خودم این کارو انجام بدم