تعلیق_نکنننن مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 5624 عنوان ۳۰درصد سهمیه دانشگاه یعنی چی؟! 79 بازدید | 18 پست ۳۰ درصد سهمیه دانشگاه داشته یعنی ۳۰درصد سهمیه داشته یا ۵درصد ایثارگر که گفته ۳۰درصد سهمیه دانشگاه دارم 1402/08/18 | 21:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eryug عضویت: 1402/08/09 تعداد پست: 2322 سهمیه ۳۰ درصد نداریم۲۵ درصد داریم و ۵ درصد دنبال شغل نیستم اگر تاپیکی راجبش میزنم صرفا هدفم کمک کردن و ایده دادنه
دختر_اهوازی_جذاب عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 7278 چخبرشه اکثر همین سهمیه ای ها همون دکترهایی میشن ک مردمو ب کشتن میدن طرف رتبه نیاورده ققط بخاطر سهمیه قبول میشه مسخره ها مشاور نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ طراح سایت🖱️ 🌱کتابخوانی📚
pinkypinky عضویت: 1401/01/07 تعداد پست: 3541 ۳۰ درصد نداریم اصن یا ۵ ایثارگره یا ۲۵ جانباز و شهید و اینا ماه پیشونی 🌚✨ چقدر مشغولم از من یک منِ بهتر به بار آید 🍃📚
تعلیق_نکنننن مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 5624 یعنی 30 درصد سهمیه دانشگاه خخ بحث کنکور دانشگاه شد گفت ۳۰ درصد سهمیه دانشگاه دارم منم متوجه نشدم چون نشنیده بودم همچین چیزی شنیده بودم سهمیه ایثارگر و... خواستم بپرسم ۳۰درصد سهمیه دانشگاه یعنی ۵درصد ایثار منظورشه؟
تعلیق_نکنننن مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 5624 سهمیه ۳۰ درصد نداریم ۲۵ درصد داریم و ۵ درصد بحث کنکور دانشگاه شد گفت ۳۰ درصد سهمیه دانشگاه دارم منم متوجه نشدم چون نشنیده بودم همچین چیزی شنیده بودم سهمیه ایثارگر و... خواستم بپرسم ۳۰درصد سهمیه دانشگاه یعنی ۵درصد ایثار منظورشه؟
تعلیق_نکنننن مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 5624 ۳۰ درصد نداریم اصن یا ۵ ایثارگره یا ۲۵ جانباز و شهید و اینا بحث کنکور دانشگاه شد گفت ۳۰ درصد سهمیه دانشگاه دارم منم متوجه نشدم چون نشنیده بودم همچین چیزی شنیده بودم سهمیه ایثارگر و... خواستم بپرسم ۳۰درصد سهمیه دانشگاه یعنی ۵درصد ایثار منظورشه؟
تعلیق_نکنننن مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 5624 چخبرشه اکثر همین سهمیه ای ها همون دکترهایی میشن ک مردمو ب کشتن میدن طرف رتبه نیاورده ق ... بحث کنکور دانشگاه شد گفت ۳۰ درصد سهمیه دانشگاه دارم منم متوجه نشدم چون نشنیده بودم همچین چیزی شنیده بودم سهمیه ایثارگر و... خواستم بپرسم ۳۰درصد سهمیه دانشگاه یعنی ۵درصد ایثار منظورشه؟
eryug عضویت: 1402/08/09 تعداد پست: 2322 بحث کنکور دانشگاه شد گفت ۳۰ درصد سهمیه دانشگاه دارم منم متوجه نشدم چون نشنیده بودم همچین چیزی شنیده ... احتمالا ۲۵ درصد داره تقریبا ۲ تا صفر رتبه میوفته دنبال شغل نیستم اگر تاپیکی راجبش میزنم صرفا هدفم کمک کردن و ایده دادنه
girlmewo عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 4495 بحث کنکور دانشگاه شد گفت ۳۰ درصد سهمیه دانشگاه دارم منم متوجه نشدم چون نشنیده بودم همچین چیزی شنیده ... فک کنم همون ۲۵درصد منظورشعفک کنم باباش جانباز ۳۰درصده۵ درصد که سهمیه چوسکیه
تعلیق_نکنننن مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 5624 احتمالا ۲۵ درصد داره تقریبا ۲ تا صفر رتبه میوفته خوشبحالش🥲
تعلیق_نکنننن مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 5624 فک کنم همون ۲۵درصد منظورشع فک کنم باباش جانباز ۳۰درصده ۵ درصد که سهمیه چوسکیه هعی دنیا🚶🏼♀️💔
girlmewo عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 4495 هعی دنیا🚶🏼♀️💔 حالا باز خوبه شما واسه کنکور فقط سهمیه ایثارگری داریدواسه ما غیر از اینا سهمیه متاهلی و تعداد فرزندم گذاشتن💔قلبم درد گرفت یادش افتادم💔😥