من و نامزدم چهارشنبه شب دعوامون شد توی دعوا دو تا حرف بهم زد که هنوز یادش میوفتم گریم میگیره یه اختیار داری واسه من کرد, گفتم یاد بگیر که رئیس من نیستی بعد برگشت گفت چه غلطا دوباره بهت خندیدم پرو شدی بعدم یه سری حرفای دیگه شد, برگشت گفت همین کاراته که باعث میشه ادم یه مدت سمتت نیاد خیلیییییی بهم برخورد خیلی منم دیگه جوابشو ندادم تا فرداش یعنی پنجشنبه که صبح زنگ زد خیلی عادی گفت خواب نمونی زنگ زدم بیدارت کنم, منم گفتم نه بیدار بودم سر سنگین ظهرم بی خبر اومد اونجا که کار میکنم دنبالم من اخم کردم اصلا حرف نزدم اونم هی گفت اومدم معذرت خواهی و ببخشید و غلط کردمو اینا دستم گرفت بوس کرد منم دستم کشیدم گفتم پرو نشمممم؟؟؟؟؟؟ بعد مکث کرد گفت ببخشید اشتباه کردم منم گفتم خدافظ و اومدم دیگه خبری نشد تا فرداش جمعه باز زنگ زد که هنوزناراحتی و اینا منم همونجوری سر سنگین اونم باز معذرت خواهی کرد منم درست حسابی جوابشو ندادم, گفتم ناراحت نیستم ول کن دیگه, گفت معلومه ناراحتی ببخشید و همین دیگه حرف نزدیم تا امشب یعنی شنبه و یکشنبه امروزم زنگ نزد شب پیام داد, منم متوجه نشدم ج ندادم دیدم نوشته میخواستم حالتو بپرسم و ببخشید که چند روزه باهم حرف نزدیم حالا الان من دیگه ناراحتی رو تموم کنم؟ یا تیکمو بندازم بگم نه اشکال نداره کارای خودمه که باعث میشه یه مدت نیای سمتم؟؟؟ اخه این حرفش خیلی سنگین بود واسم