2777
2789
عنوان

یه سوال مسخره

52 بازدید | 65 پست
پیشاپیش از کسایی که میخونن واسه سواله مزخرفم معذرت خواهی میکنم ولی واقعا کسی رو تدارم که ازش بپرسم خودمم چون موضوع خیلی ناراحتم کرده نمیدونم چجوری رفتار کنم, بازم ببخشید
من و نامزدم چهارشنبه شب دعوامون شد توی دعوا دو تا حرف بهم زد که هنوز یادش میوفتم گریم میگیره یه اختیار داری واسه من کرد, گفتم یاد بگیر که رئیس من نیستی بعد برگشت گفت چه غلطا دوباره بهت خندیدم پرو شدی بعدم یه سری حرفای دیگه شد, برگشت گفت همین کاراته که باعث میشه ادم یه مدت سمتت نیاد خیلیییییی بهم برخورد خیلی منم دیگه جوابشو ندادم تا فرداش یعنی پنجشنبه که صبح زنگ زد خیلی عادی گفت خواب نمونی زنگ زدم بیدارت کنم, منم گفتم نه بیدار بودم سر سنگین ظهرم بی خبر اومد اونجا که کار میکنم دنبالم من اخم کردم اصلا حرف نزدم اونم هی گفت اومدم معذرت خواهی و ببخشید و غلط کردمو اینا دستم گرفت بوس کرد منم دستم کشیدم گفتم پرو نشمممم؟؟؟؟؟؟ بعد مکث کرد گفت ببخشید اشتباه کردم منم گفتم خدافظ و اومدم دیگه خبری نشد تا فرداش جمعه باز زنگ زد که هنوزناراحتی و اینا منم همونجوری سر سنگین اونم باز معذرت خواهی کرد منم درست حسابی جوابشو ندادم, گفتم ناراحت نیستم ول کن دیگه, گفت معلومه ناراحتی ببخشید و همین دیگه حرف نزدیم تا امشب یعنی شنبه و یکشنبه امروزم زنگ نزد شب پیام داد, منم متوجه نشدم ج ندادم دیدم نوشته میخواستم حالتو بپرسم و ببخشید که چند روزه باهم حرف نزدیم حالا الان من دیگه ناراحتی رو تموم کنم؟ یا تیکمو بندازم بگم نه اشکال نداره کارای خودمه که باعث میشه یه مدت نیای سمتم؟؟؟ اخه این حرفش خیلی سنگین بود واسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب حتما یه کاری میکنی دیگه
لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم
حق داری ناراحت باشی اما مثل یک آدم بالغ باید رفتار کنی باید منطقی بگی من ازاین مورد ناراحتم و اگه تکرارربشه دیگه کوتاه نمیام... قهرو تیکه مال بچه هاست
من از آنچه تو میگویی بیزارم اما تا پای مرگ ، از حق تو برای گفتن آن دفاع میکنم (ولتر)
کاری نکردم والا گفت این مانتوا چیه خریدی
گفتم ناراحتی توام بیا باهم بریم خرید
وقتی نمیای دیگه به تو ربطی نداره
اونم گفت این حرفات ادمو اتیش میزنه وهمین کاراته که باعث میشه ادم یه مدت نیاد سمتت
اتفاقا از الان محکم وایستا اگه از حرفاش راحت بگذری بعدا عادتش میشه دم به دقیقه تکرارش میکنه چون واسش عادی شده همینطور سروسنگین بمون تا حداقل وقتی که گل بگیره واست و عذرخواهی حسابی بکنه
وای عزیز جان وا بده دیگه، اینجوری که نمیشه زندگی کرد. کینه و دنبال حرف گرفتن خوب نیست. بعدا که بری خونه خودت اینجور ناز کشیدن خبری نیست. اونوقت باید سالی به دوازده ماه قهر باشی