2777
2789

سلام عزیزانم
در مورد افزایش سایز سینه بهتون قبل تر گفتم که ورزش کردن هیچ تاثیری نداره. شما با ورزش فقط می تونید به ناحیه قفسه سینه حجم بدید نه به خود سینه.
اما برای افزایش سایز سینه چکار کنیم؟
قبل از هر چیزی بهتون بگم که برای هر شخصی این فرمول ها متفاوت هست. بستگی به قد، وزن، سایز و موارد دیگه داره؛ اما ما یه بیس کلی داریم که بهتون میگم.
همونجور که قبلا گفتیم بافت سینه از چربی هست؛ پس طبیعی هست که خوردن و آشامیدن مواد غذایی که دارای چربی طبیعی هستند خیلی مفید هست، مثل شیر و سایر لبنیات!
اما یک سری ماسک ها هم داریم که استفاده ازشون و ترکیبشون عالی هست:
مثلا عسل حاوی ویتامین های B1-6 و همچنین مقدار زیادی ویتامین C و مواد معدنی غنی اس هست، ترکیب عسل و آب پیاز یه توصیه عالی هست.
استفاده از سفیده تخم مرغ؛ مرغ و ماهی شدیدا توصیه میشه. جای دادن مواد غدائی مانند نخود فرنگی و نخود و لوبیا خیلی مهم هست.
همچنین ماساژ توسط روغن خراطین، روغن بادام؛ روغن نارگیل هم شدیدا توصیه میشه
البته تمام این ها همانطور که گفتم نحوه مصرفش برای هر نفر متفاوت هست. جدای از این بحث ژنتیک هم داریم.
پس یادتون باشه؛ مهم اینه که با توجه به خصوصیاتون چطوری مصرف کنید.

کاربر قدیمی _____________ لینک مال من نیست جریان داره     goftino.com/c/QSL5Nk

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گزارش بزنید بره پی کارش

یعنی ادم یه تایپیک میزنه یه مشت نر بیشعور میان... کی این وضعیت درست بشه من نمی دونم

اولین و موثر ترین بهترین و ثابت شده ترین روش اینه که یکی بیاد بماله اونارو…هم لذت داره واسه دوطرف هم ...

@نی_نی_یار_3
ببخشید ایشون یکم مشکل اخلاقی داره