یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
راستش به نظر من از همه بهتر سکه س چون اگه بچه اول باشه که همه چی داره اگه هم بچه بعدی باشه بازم پدر و مادر به امید لباس از دیگران نیستن و به اندازه کافی میخرن البته اگه میخواهید تا یکی دوتومن خرج کنین یه لباس مهمونی خیلی شیک اندازه یکسالگیش هم عالیه چون لباس بچه خیلی گرونه
من بارداری دومم هست، و اعلام کردم هیچکس کادو نیاره، انتظار ندارم، اولا به بهانهی کادو بدموقع و زود میان و مادر اذیت میشه، دوما خیلی ها از ته دل راضی نیستن و فقط چون مثلاً عمه هستن از روی رسم و اجبار میگن زشت نباشه کادو میدن و قلبا راضی نیستن، مثلاً من خواهر شوهرم بچه دار نمیشه، آیا درسته من هر سری بچه بیارم اون بمن کادو بده؟ من حتی آدمایی رو ک خودم حس کنم خسیس هستن و بخاطر رسم کادو میدن کادوشونو همون لحظه برمیگردونم، شده طرف عیدی داده ب بچم همون لحظه گفتم نه بخدا انتظار ندارم، به گرمی دستش رو فشردم با روی خوش پس دادم اونم بدش نیومده و پس گرفته
من بارداری دومم هست، و اعلام کردم هیچکس کادو نیاره، انتظار ندارم، اولا به بهانهی کادو بدموقع و زود ...
حق داری عزیزم
ایشون حدودا دو ماه دیگه زایمان میکنن و من قراره دو هفته ی دیگه ببینمشون و چون خیلی خیلی این بچه و مادرش برام عزیزه و برای تولدش خیلی ذوق دارم میخوام یه چیزی بخرم.
یه جورایی مثل خواهرزادم حساب میشه.
مادرش برام خیلی عزیز و محترمه و همیشه مثل یه خواهر بزرگتر همرام بوده و راهنماییم کرده.
حق داری عزیزم ایشون حدودا دو ماه دیگه زایمان میکنن و من قراره دو هفته ی دیگه ببینمشون و چون خیلی خی ...
عزیزم پس شما فرق داره، یه جورایی خاله محسوب میشی، کادوی خاله هم گرفتن داره، چون بی منت،
قدمش مبارک باشه
هرچی دوست داری بخر مثلاً من خواهرام تو بارداری از ذوق برا بچه عروسک میگرفتن ،خیلی خوشحال میشدم و اتاقش میذاشتم، و لباس میگرفتن ، یعنی ذوقشون بهم نشون میدادن ک اونا هم منتظرن