2777
2789

منم

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید چون انتخابتون درست نبوده یا رابطه‌اتون درست پیش نمیره

من قبول دارم یه چیزهایی هست که آدم شاید نخواد با همسرش هم درمیون بذاره یا یه وقتایی بخواد فقط خودش باشه و خودش

ولی اینجوری که شما میگی احساس تنهایی ظاهرا اینا نیست

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

ادمای ایرادگیر و کنترلگر و قضاوت کننده باعث میشن طرفشون حس تنهایی کنه

یه عمر به اشتباه فکر می کردم قوی بودن یعنی دوام آوردن، ولی الان تازه فهمیدم که قدرت توی رها کردنه..

روانشناسا میگن اگه تو مجردی احساس تنهایی داری تو متاهلی هم شدیدتر خواهی داشت! 

ینی هر حسی تو مجردی دادی بعد ازدواج بیشتر میشه! 

در هرصورت بنظرم یه سری فعالیت های دونفره بچین چون مردا خیلی دوس دارن. مثلا بازی فکری یا آشپزی یا حل جدول باهمدیگه

[QUOTE=316878013]پول دارین؟[/QUOTE چطور؟میشه ربطش رابفرمایید؟؟صدالبته که باپول رفاه ورضایتمندی بیشت ...

آره ربط داره اگه شوهرت خوبه و خوش اخلاقه و پول هست ک میشه بری بگردی و کیف کنی دیگه حس تنهایی نداری

اگه حس تنهایی داری حتما مشکلی هست 

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂