2777
2789
عنوان

جنینم سقط شد

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه هنوز سقط نشده  ببین سه روز دراز بکش اصلا تکون نخور مگر برای دستشویی  بعد برو سونگر ...

خیلی لخته ‌‌‌‌‌خون ازم میاد بقیه میگن پیاده رویی کنم ک‌ سقط شده  

عزیزم خدانکنه سقط کرده باشی 😭حتما برو دکتر شاید کار سنگینی کردی افتادی روی خونریزی 

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
برو شاید اصلا سقط نکردی شاید هماتوم داری من تو ۶هفته سقط کردم درد خیلی شدیدی داشتم

من دیروز دل درد و کمر درد شدید حس دفع هم داشتم مسکن خوردم خوب شدم شب یه لخته به اندازه ی دوتا انگشت ازم اومد 

شاید اون باشه 

عزیزم خدانکنه سقط کرده باشی 😭حتما برو دکتر شاید کار سنگینی کردی افتادی روی خونریزی 

خونریزیم زیاده اگرم هنوز باشه فک‌نکنم دیگ بمونه اره فرششستم دخترم و هی بغل کردم اینا نمی‌دونستم حاملم اصلا مادرشوهرش ک باور نمیکنه باردار باشم اصلا اهمیت نمیده بهم هووف نمیدونم شنبه میرم یه سونو میدم بینم چی به چیه