2777
2789

بچه ها جریان واسه دو سال پیشه ک هنوز خونه بابام بودم فکر کنم عقد بودم اون موقه...

مادرم بیشتر از ۳۰ ساله ک مریضه اعصاب و روان داره اونم از نوع شدید(اسکیزوفرنی)ک انگار تسخیر شده و اختیاری از خودش نداره و بهش دستور میدن،ک‌میگن تو این بیماری شخص بیمار همه چی تویه توهماتش اتفاق میوفته و واقعیت نداره اما ما همیشه حس میکنیم انگار ی نفر باهاشه..مگه‌ میشه این همه اذیت و ازار فقط تو توهم طرف باشه؟قبلنا کارایه خطرناک زیاد میکرد اما الانکه پیرتر شده دیگه کارایه خطرناک قبلن رو نمیکنه اما خب بازم مثل ادمایه عادی نیس همیشه با ی نفر یا چند نفر صحبت میکنه ک ما نمی بینیمشون گاهی باهاشون میخنده گاهی دعواشون میکنه گاهی گریه میکنه باهاشون...ی بار ک داشت با یکیشون صحبت میکرد من ازش سوال پرسیدم گفتم لباساش چ‌رنگیه؟ چی پوشیده اصلا؟ مامانم واسم میگف...

وقتی خواب انقدر خوبه، ببین‌ دیگه مُردن چیه...

خب

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همیشه کنار مامانم بودم و بخاطر مادرم نشد درس بخونم و تو سن کم واسه بقیه اعضایه خانواده ک خودم از همه کوچیکتر بودم مادری میکردم و خونه داری.حالا بگذریم...

دو سال پیش شب ک خواب بودم داشتم ی خواب وحشتناکی میدیدم ک هیچ خوابی تابحال منو ب اندازه اون نترسونده بود

تو خواب انگار چند تا روح بی جسم دورمو گرفته بودن و سعی میکردن ک وارد جسم من بشن در واقع مدام میدیدم هی ب سرعت میان سمت من ک بتونن وارد جسمم بشن و من چنان عرق سردی کرده بودم و تپش قلبی تو خواب گرفته بودم ک قابل توصیف نیست تا از خواب بیدار شدم چشمامو باز کردم حس کردم قلبم داره میاد تو دهنم انقد ک ضربان قلبم تند تند داشت میزد و خیس عرق شده بودم

وقتی خواب انقدر خوبه، ببین‌ دیگه مُردن چیه...

براش حرز امام جواد بگیرید نمازشو بخونه ببنده بازوی راستش.وختی خوب شد منم دعا کنید

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚