2821
2789

نمیدونم چرا ولی من خوشبختی رو تواین می بینم ک پسری دیوونه وار عاشقم باشع وبخاطرم‌همه کاری بکنه یعنی ده سال جوون تر میشم

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بودن کنار کسی که دوسش داری 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

قبول دارماا ولی پولدار عالم باشی ولی شب از استرس و دغدغه نتونی راحت بخوابی مفت نمیارزه

اینم کاملا درسته،ولی خب ۸۰ درصد مشکلاتت باهاش حله

یه روح غمگین زودتر از یه میکروب آدم رو میکشه...
قبول دارماا ولی پولدار عالم باشی ولی شب از استرس و دغدغه نتونی راحت بخوابی مفت نمیارزه

چه دغدغه ای مثلا.پول همه چیو حل میکنه البته اگه واقعا به اندازه کافی خرج کنی.اونایی هم که میگن نه به اندازه کافی نداشتن

ارامش+تن سالم+خانواده خوب+ارتباط قشنگ داشتن با خدا+احساس مفید بودن+شغل مناسب+عزت نفس

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
چه دغدغه ای مثلا.پول همه چیو حل میکنه البته اگه واقعا به اندازه کافی خرج کنی.اونایی هم که میگن نه به ...

فک کن پولدار باشی و یه مریضی ناعلاج داشته باشی که هنوز درمانش کشف نشده

فک کن پولدار باشی ولی ذاتت خراب باشه ، ذات خوب رو میشه با پول خرید؟؟

خانواده، زمان،هوش، خوش اخلاق بودن، احترام، سلامتی، فرزند خوب و هزار تا چیز دیگه هستن که هیچکدوم با پول خریده نمیشن

فک کن پولدار باشی و یه مریضی ناعلاج داشته باشی که هنوز درمانش کشف نشده فک کن پولدار باشی ولی ذاتت خ ...

سلامتی هم گفتم در کنار ثروت چون بدون سلامتی که لذتی نداره.ولی بقیش زیاد مهم نیست.همه اینا که گفتی بدون ثروت ارزشی ندارن.پول نباشه هوش و اخلاق و هیچ هنر آدم به چشم نمیاد.اما پولدار که باشی عیب هات هم هنره.پول نباشه هم خانواده موجب ازارته یا تو موجب آزار اونایی.اهل کلیشه نیستم تجربمو گفتم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز