2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارک باشه عزیزم به سلامتی بغلش کنی

به ۹ ماه پراز استرس خوش اومدی استرسهایه وای قلبش تشکیل بشه وای غربالگری خوب باشه ای آنومالی چیمشه وای بچه بندنافه نچرخونه😐🤦🏼‍♀️آخرشم به سلامتی زایمان میکنی خیالت راحت میشه😍

مبارک باشه عزیزم به سلامتی بغلش کنی به ۹ ماه پراز استرس خوش اومدی استرسهایه وای قلبش تشکیل بشه وای ...

دقبقاااااا 

فکر نمی‌کردم بارداری اینقدر سخت باشه 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

مبارک باشه عزیزم 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

وایییی بیاااا بغلمممممم با حال خوبت برا همه مون دعا کننننننن❤️❤️❤️😍😍😍😍

اگه واسه عموم پیامک تبریک سالگردعضویت بره تقصیر نی نی یاراست حلالتون نمیکنم،سن الله نینی یار جان نترکون کاربری ۱۰ اممه  بی بی گفت خدارو چی دیدی شاید شد،گفتم بی بی داره نامزد میکنه،باز گفت خدارو چه دیدی شاید شد🖤