2777
2789
عنوان

حس ششم، چشم سوم یا چی؟

153 بازدید | 234 پست

من از همون  بچگیم، زندگیم پر از اتفاقات عجیب و تامل برانگیز که مربوط به معنویات میشه بود و هست.

فکر کنم سال پیش بود، توی یک تاپیکی بودم و به ذهنم رسید که این خانم مثلا به رنگ زرد مرتبطه الان. و واقعا بود.

یک خانم هم از من رنگ لباسش رو پرسید، گفتم بنفش بود و واقعا همین بود. یکی هم از من زمان بارداریش رو پرسید، حدش زدم و حدودا درست گفته بودم. و خوب اینطور هم نیست همینطور یک رنگی رو حدس بزنم.

یکسری اتفاقات رو پیش بینی میکنم و درست از آب در میان( اونایی که روشون تمرکز کردم)

خواب های عجیب زیادی هم دیدم( از لحاظ معنوی) و یک صدایی که یکبار منو نجات داد.

میتونم تا حدودی بفهمم که مادرم داره به چی فکر میکنه و همزمان به یک چیز فکر میکنیم( البته خودم فکر میکنم این دلیلش صمیمیت و گذروندن وقت زیاد با مادرم و آشنایی زیاد با خصوصیاتش هست و ربطی به این موضوع نداره)

یکبار هم خواستم ببینم میتونم کاری کنم یک نفر خوابم رو ببینه؟ که فرداش زنگ زد گفت خوابم رو دیده.

اینا مربوط به چشم سوم میشن؟ مادرم میگه مربوط به چشم سومن.

INFJ in NI TI loop

میتونه باشه بله

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️

مثلا اجنه هم میبینید؟

خواب صادقه چی؟

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مثلا اجنه هم میبینید؟ خواب صادقه چی؟

خواب صادقه بله. اجنه هم راستش رو بخوای این مدت یکسری اتفاقات افتاده.

ما همسایه طبقه بالاییمون خیلی وقت ها اینجا زندگی نمیکنن( یک خونه دیگه دارن توی یک شهر دیگه، بالا مستاجرن و اکثرا شهر دیگه این) و من خیلی صدای پا میشنوم. خیلی زیاد. شب ها هم شروع میشه. صدای دویدن می‌شنوم از طبقه بالا در حالی که اصلا کسی اونجا نیست اون موقع. و احساس میکنم دلیل اینکه باید شب رو خوابید، اینه که اون ها میخوان زندگیشون رو کنن و دیرخوابیدن ما اون ها رو آزار میده.  همین چند شب پیش یهویی چراغ اتاقم روشن شد( ساعت ۲ صبح تقریبا) که رفتم خاموشش کردم.

INFJ in NI TI loop
خواب صادقه بله. اجنه هم راستش رو بخوای این مدت یکسری اتفاقات افتاده. ما همسایه طبقه بالاییمون خیلی ...

چه عجیب...

با یه نفر قبلا حرف زدم چشم سومش باز بود علائم مشابه داشت

مثلا علاوه بر اینا میگفت یکی بهم دروغ میگه من میفهمم ، حس هایی بهم تلقین میشه میفهمم خیلی چیزا رو ولی در مقابل خواب های بدی هم بعضی مواقع میبینم

همزاد داری ☺️

چشم سوم نیست پس ؟ 🤔

خواب صادقه: مثلا یادمه داشتیم میرفتیم که سوار قطار شیم، و ویویی که دیدم رو تو خواب هم دیده بودم.&nbs ...

کابوس های بد هم میبینید و نشانه هایی که گفتم؟

نمیترسی؟میشه بگی تیشرت من‌چه رنگیه؟

چرا ولی کاریم ندارن.

الان نمیتونم حدس بزنم. نمیتونم تمرکز کنم زیاد.

رلستش رو بگم من مدتیه که نماز نمیخونم و تقریبا هر شب کابوس میبینم

INFJ in NI TI loop