2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه فقط سوال کردم وگرنه من کلا خواب نمیبینم

برای ازدواج ۴۰روز نماز جعفربن طیار ونماز امام زمان(عج)بخون واز قاسم بن الحسن بخواه )

باورت نمیشه من معجزه دیدم همه زندگیمو...

😃به خاطر بسپاریم همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است..آرام، بی صدا، همیشگی...(لعنت☄به دلِ سیاهِ شیطان🔥)...

من یک هفته قبل از عقدم خواب دیدم یه ماهی بزرگ سیاه از تو رودخونه با دستم گرفتم ،دقیقا یه هفته بعد عقد کردم 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
برای ازدواج ۴۰روز نماز جعفربن طیار ونماز امام زمان(عج)بخون واز قاسم بن الحسن بخواه ) باورت نمیشه من ...

من آدم کم حوصله و عجولی هستم به همین دلیل کلا چله نمیتونم

خدا جو💞م: (هم میدونی هم میتونی تویی خدای کن فیکون ها)  

چند سالته 

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))
سخته

عزیزم ارزشش رو داره...

اما بذار ازخودم بگم...

من ۲۲سالم ک بود خیلی ناراحت بودم و همه شوهر کرده بودن ومن فقط مونده بودم ویه دختر خاله هام توتکیه محلمون روضه حضرت قاسم بود و یه کاچی نذر کرده بودن وگفتن اینجا هرکی شوهر نداره باید بخوره... خلاصه منو دختر خالم کنارهم نشسته بودیم و به مادو تاهم داد وباورت نمیشه ماه صفر بود وبعد ماه صفر یه خواستگار خوب واسم اومد وازدواج کردم...

بعدش شوهرم یه زمین داشت که هیچ جوره نمیشد بسازیم دوباره تو محرم روضه حضرت قاسم بودمن خیلی گریه کردم و خونچه حضرت قاسم که اومدن ببرن شکلات وسنگ مینداختن تو زنونه و من برداشتم سنگارو واومدم بعد روضه بالا سر زمین وانداختم توی زمین ویک ماه بعدش شروع کردیم به ساختنش که انگار خواب میدیدیم...

ما۶سال عقد بودیم وبا پدرشوهرم قهرکرده بودیم وقرار شد مامانم یه مهمونی بده وبریم سرزندگیمون واومدم ۲رکعت نماز خوندم وبه حضرت قاسم گفتم تو که همه کاری واسم کردی من وشوهر باید بالباس عروس ودومادی بیاییم تواین خونه...

به جایی نخورد بگم پس فرداش پدرشوهرم آشتی کردویه عروسی مجلل واسمون گرفت....

😃به خاطر بسپاریم همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است..آرام، بی صدا، همیشگی...(لعنت☄به دلِ سیاهِ شیطان🔥)...
عزیزم ارزشش رو داره... اما بذار ازخودم بگم... من ۲۲سالم ک بود خیلی ناراحت بودم و همه شوهر کرده بود ...

آخه من واقعا تو شرایط خوندنش نیستم از طرفی چله با پریود به هم میریزه

خدا جو💞م: (هم میدونی هم میتونی تویی خدای کن فیکون ها)  
آخه من واقعا تو شرایط خوندنش نیستم از طرفی چله با پریود به هم میریزه

ازحضرت قاسم حاجتت رو بخواه