2777
2789
عنوان

کارمندای بهداشت میشه بیاید؟!

62 بازدید | 4 پست

من دانشجوی بهداشت عمومیم، ب نظرتون چجور رشته ایه؟! از لحاظ اینده و پیشرفت کاری. ممنون میشم راهنمایی کنید🙂🌹

من کی ام؟! شبنمی در دریای بی پایان تو💫

سلام عزیزم

بستگی به شهری که داری زندگی می‌کنی.

طرح اختیاری که دارید دوسال اما متقاضی بالاست و ممکن دیر نوبتت بشه.

و بعدم اول و آخر باید به فکر آزمون استخدامی باشی. یعنی آزمون ها رو شرکت کنی. مثلا امسال ۲۸ مهر آزمون بود ازمون قبل تر بهمن ۹۹ ... اوضاع استخدامی بده نیرو کم میخان دیر ب دیر استخدامی میاد و رقابت بالاست. علاوه بر مرکز بهداشت میتونی به عنوان مربی بهداشت مدرسه هم آزمون شرکت کنی.

ولی همین الان که دانشجویی یه مهارت یاد بگیر و منتظر اینکه از رشتت پول در بیاری نباش. حالا ایشالا استخدام شی ولی قطعا جلو میوفتی.

سلام عزیزم بستگی به شهری که داری زندگی می‌کنی. طرح اختیاری که دارید دوسال اما متقاضی بالاست و ممکن ...

خیلی ممنون. طرحش از امسال اجباری شده. اما نمیدونستم ک ازمون استخدامی هرسال برگزار نمیشه😢بله همینطوره نباید منتظر موند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی ممنون. طرحش از امسال اجباری شده. اما نمیدونستم ک ازمون استخدامی هرسال برگزار نمیشه😢بله همینطور ...

اها نه برگزار نمیشه. خودم سال ۹۸ لیسانس گرفتم یکی از رشته های بهداشتم اما عمومی نیستم. طرحم رفتم. فعلا بیکارم منتظر نتیجه ی آزمون امسال. ۲۶ سالم شده واقعا حس خوبی نیس بیکاری. از الان به فکر مهارت یا کار آزاد باش

اها نه برگزار نمیشه. خودم سال ۹۸ لیسانس گرفتم یکی از رشته های بهداشتم اما عمومی نیستم. طرحم رفتم. فع ...

ایشالله امسال ب نتیجه میرسی شاغل میشی.منم همش نگران این موضوعم، اخه رشته اش هم جوریه ک نمیتونی خودت مستقل شی