2777
2789
الان درد پاهای مامانم

پماد پروک سی کام  سبز رنگه

مث وکسه

اونم خوبه گلم

از عربها  بپرس  ..درد پا داره مادرت  . کمکت میکنن

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روغنش رو بخرم یا خود کوهان رو؟ 

خود کوهان .چربیه  فکنم . عزیزم

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
عزمزم مادرا فرشته اَن ایشالا خدا بهشون سلامتی بده گلم

قربونت عزیزم سلامت باشی خدا عزیزاتو حفظ کنه 

اره واقعا فرشته ان 

وقتی میگه پاهام درد میکنه خیلی دلم میگیره واسش 

قربونش برم😔

لطفا واسه سلامتی پدر و مادرم دعا کنین🤎با افتخار ی کوردم🫡
هر آدمی زیبایی خودشو داره عزیزم چرا اینجوری فکر میکنی؟.

چون خودمو تو آینه میبینم حرفای بقیه و کلی چیز دیگه زیبام باشم این زندگیو نمیخوام

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

بی بچه بودن 

سردی و تندی شوهرم

تنهایی

ناامیدی

یاهویامن لاهو الاهو✨🌸🍃سرکوه بلند فریاد کردم،علی شیرخدا را یادکردم،علی شیرخدا_یاشاه مردان،دل ناشاد مارا شادگردان.علی شیرخدا دردم دواکن.مناجات مرا پیش خداکن.قرآن همه اش یک یاعلی است.🪴إرحَمْ عَبْدِکَ ضَعیفْ🙏🏻✅امام صادق علیه السلام فرمودند:اگر کسی دو تا کلمه بگه . السلام علیک یا ابا عبدالله السلام علیک و رحمة الله و برکاته ، 20 حج تو نامه عملش نوشته میشه.🍃🌸 چندساله منتظرم منتظر آمدن یه کوچولوی سالم و صالح که دل من و همسرم شاد بشه🥲  برای حاجتم یک صلوات می فرستید؟  ❤😍 اگر محبت کردیو و فرستادید خبرم کنید که منم ۳ تا براتون صلوات بفرستم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🪴🪴یاضامن آهو یا امام رضا ع عاشقتم❤❤❤
اینکه چطور نمیتونم ازش دل بکنم چطور باید خودمو نجات بدم خسته شدم از بلاتکلیفی🥺

دل کندن بعضی وقتا برای آدما خیلی سخت میشه

حتی ی چیزایی بنظرم تا آخر عمر فراموش نمیشن