یه دونه صلوات میخوام، هرکی فرستاد لایک کنه منم براش بفرستم، لطفا با رضایت کامل بفرستید آبجیا😘😘😘
دعا کنید مثبت شه، هرکیم دوست داشت تو این تاپیک خواستشو بگع تا ۴۰ نفر لایکش کنن و براش صلوات بفرستن🩷🌹
برای بار سوم اومدمپیشکسوتمدوتا قبلی هارو خودم ترکوندم، ب دلیل دهن لقیم، هی اسم و فامیلم رو گفتم تو تاپیکا و چندبارم عکسم رو گذاشتم، دیگه قول دادم ب خودم ک حرفی نزنم راجع به خودم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
انشالله که به خواسته دلت برسی ،برای منم دعا کن سه روز دیگه مهم ترین جواب زندگیم وقراره بشنوم
چشم عزیزم حتما
برای بار سوم اومدمپیشکسوتمدوتا قبلی هارو خودم ترکوندم، ب دلیل دهن لقیم، هی اسم و فامیلم رو گفتم تو تاپیکا و چندبارم عکسم رو گذاشتم، دیگه قول دادم ب خودم ک حرفی نزنم راجع به خودم