2777
2789

یه دونه صلوات میخوام، هرکی فرستاد لایک کنه منم براش بفرستم، لطفا با رضایت کامل بفرستید آبجیا😘😘😘

دعا کنید مثبت شه، هرکیم دوست داشت تو این تاپیک خواستشو بگع تا ۴۰ نفر لایکش کنن و براش صلوات بفرستن🩷🌹

برای بار سوم اومدم پیشکسوتم  دوتا قبلی هارو خودم ترکوندم، ب دلیل دهن لقیم، هی اسم و فامیلم رو گفتم تو تاپیکا و چندبارم عکسم رو گذاشتم، دیگه قول دادم ب خودم ک حرفی نزنم راجع به خودم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله که معجزه زندگیت میشه و یه فرشته کوچولو مهمون دلت هست😍😍😍

ده صلوات به نیتت میفرستم انشالله خدا دلتو شاد کنه🙏

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      

انشاالله که به خواسته ات برسی .....منم اقدامی ام دعا کن این ماه نتیجه بگیرم

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
انشالله که به خواسته دلت برسی ،برای منم دعا کن سه روز دیگه مهم ترین جواب زندگیم وقراره بشنوم

چشم عزیزم حتما

برای بار سوم اومدم پیشکسوتم  دوتا قبلی هارو خودم ترکوندم، ب دلیل دهن لقیم، هی اسم و فامیلم رو گفتم تو تاپیکا و چندبارم عکسم رو گذاشتم، دیگه قول دادم ب خودم ک حرفی نزنم راجع به خودم 
عزیزم ایشالا ک مثبتههههه

ان شا الله

مرسی گلی😘🌹🩷