یه دونه صلوات میخوام، هرکی فرستاد لایک کنه منم براش بفرستم، لطفا با رضایت کامل بفرستید آبجیا😘😘😘
دعا کنید مثبت شه، هرکیم دوست داشت تو این تاپیک خواستشو بگع تا ۴۰ نفر لایکش کنن و براش صلوات بفرستن🩷🌹
برای بار سوم اومدمپیشکسوتمدوتا قبلی هارو خودم ترکوندم، ب دلیل دهن لقیم، هی اسم و فامیلم رو گفتم تو تاپیکا و چندبارم عکسم رو گذاشتم، دیگه قول دادم ب خودم ک حرفی نزنم راجع به خودم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
انشالله که به خواسته دلت برسی ،برای منم دعا کن سه روز دیگه مهم ترین جواب زندگیم وقراره بشنوم
چشم عزیزم حتما
برای بار سوم اومدمپیشکسوتمدوتا قبلی هارو خودم ترکوندم، ب دلیل دهن لقیم، هی اسم و فامیلم رو گفتم تو تاپیکا و چندبارم عکسم رو گذاشتم، دیگه قول دادم ب خودم ک حرفی نزنم راجع به خودم