2777
2789
عنوان

چسبندگی لابیا کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 2275 بازدید | 61 پست
خالم ب من میگفتا که دخترا چسبندگی میگیرنا. منه احمقم فکر میکردم چسبندگی بگیره که دیده میشه راحت.تو ی ...

برای دختر شماام پماد نیزدی سوخته بود و پوستش انگار رفته بود؟؟

تو نمیدونی من چه حالیم😭😭😭😭

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
نمیدونم اصلا همیشه میترسیدم زیاد دستکاریش کنم خاک بر سرم بس که مادر بی عرضه ایم😭😭😭😭پیر شدم

والله من دستکاریشم میکردم اما دیده نمیشد. بابا چیه خودتو سرزنش میکنی. ما چه بدونیم. بعدشم قدیم که خیلی از دخترا اینطوری میشدن مگه مادراشون دقت میکردن؟ نه اصلا خبر نداشتن که برا درمانش پیگیر بشن. بچه میموند میموند خودش باز میشد بعد سه چهار سالگی. البته بعضیا باز نمیشن.

از دوستای دوران نوجونیه مامان من بودن که دختره ازدواج میکنه بعد طلاقش میدن. نگو لابیاش چسبیده بوده. بعدا میره عمل میکنه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والله من دستکاریشم میکردم اما دیده نمیشد. بابا چیه خودتو سرزنش میکنی. ما چه بدونیم. بعدشم قدیم که خی ...

خیلی حال بدی دارم

میگم نکنه با پماد باز نشه .یه فکرای بدی میاد تو سرما 

اصلا نابود شدم تو این چند روز

اخه یکی تو سایت گفت من زدم سینه دخترم بزرگ شد😭😭

خیلی حال بدی دارممیگم نکنه با پماد باز نشه .یه فکرای بدی میاد تو سرما اصلا نابود شدم تو این چند روزا ...

چرت گفته. باور نکن.

ناراحتیتم درک میکنم عزیزم. دیگه چه میشه کرد.

نه قطعا و حتتتما باز میشه

چرت گفته. باور نکن.ناراحتیتم درک میکنم عزیزم. دیگه چه میشه کرد.نه قطعا و حتتتما باز میشه

ممنونم از ته دلم از خدا میخوام همیشه تو زندگیت ارامش داشته باشی 

سلامت باشید ممنون ازتون.چیشد عزیزم از خانم کوچولو خبری ندادی

سلام خداروشکر باز سد دخترم تا دیروز پمادشو زدم چون دکتر گفت دوهفته باید بزنی 

اما وقتی پماد و میزدم انگار دخترم ترشح داشت 

طبیعیه؟؟

سلام خداروشکر باز سد دخترم تا دیروز پمادشو زدم چون دکتر گفت دوهفته باید بزنی اما وقتی پماد و میزدم ا ...

خدارو هزار مرتبه شکر. تا دوماه اصصصلا کرم آد رو قطع نکن ازش.

آره ترشحات همون ترشحات هرمونای اضافیه تا یک هفته اینا میاد. نگران نباش بهتره که بیاد. 

خدارو هزار مرتبه شکر. تا دوماه اصصصلا کرم آد رو قطع نکن ازش.آره ترشحات همون ترشحات هرمونای اضافیه تا ...

دختر من پوشک نمیشه 

با هربار جیش کردن قشنگ خشکش کنم پماد اد بزنم؟؟

دیروز بروم دکتر پمادشو هم با بدبختی خارجیشو پیدا کردم از دیشب دارم میزنم دختر من یه وقتایی دلدردم می ...

سلام عزیزم مشکل دختر شما حل شد دختر منم گرفته اداره کم سد از شنبه میزنم دکتر گفت باز نشد عمل