2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاربربه این خوبی 

دلم براتون تنگ میشه:)نمیدونم چی در انتظارمه شاید حتی دیگه روزای اخر عمرمم باشه هیچی نمیدونم

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:
دلم براتون تنگ میشه:)نمیدونم چی در انتظارمه شاید حتی دیگه روزای اخر عمرمم باشه هیچی نمیدونم

وای نگو توروخدا توفکرت درنمیام دیگه

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸

باهامون حرف بزن چرامیخوای خودتو تعلیق کنی باکاربرادعواکردی

نه .شما ک همتون گلید اخه🥺❤️

مشکل خانوادگیه حالم عجیب خرابه تنها تر از همیشه شدم شاید دیگه هیچ وقت نیام سایت🥺

نه .شما ک همتون گلید اخه🥺❤️ مشکل خانوادگیه حالم عجیب خرابه تنها تر از همیشه شدم شاید دیگه هیچ و ...

آخی گلم دلم براتون تنگ میشه ،اگه بازبرگشتی تگم کن،خدابه دلتون ارامش بده

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸

@رهادکترآینده  

@نگار_خانم2  

@zahram822  

@دختر_قهوه_فروش  

اگه باهاتون حرف میزدم دیگه نمیتونستم برم و ترجیح دادم اینجوری برم .عاشق همتونم ...دلم براتون حسابی تنگ میشه .شاید هیچ وقت نیام شاید حتی زنده نمونم امشب بد ترین شبه عمرمه امشب تنها تر از همیشه شدم🥺😭

وای نگو توروخدا توفکرت درنمیام دیگه

تورو خدا انقد مخربون نباش . رفتنمو سخت تر نکن .اگه ی روزی برگشتم یعنی مشکلم حل شده ولی اگه برنگشتم بدون دیگه منی وجود نداره تو این دنیا