2777
2789
عنوان

خانما کارم اشتباه بود؟😔

46 بازدید | 27 پست

ما با بابام اینا تو یه ساختمونیم.ما بالا اونا پایین.

من و بچه هام‌الان خونشون بودیم چون خواهرم احتمالا بخواد ازدواج کنه رفته بودم که با هم‌درمورد خواستگارش همفکری کنیم.بعد دخترم‌گرسنه بود مامانم یه مقدار حساسه خواهرم با قابلمه غذا رو اورد گفت چی کار میکنی نذار قابلمه رو زمین کثیف میشه.گفتم پس ابجی یه سینی بیار .سینی رو اورد مامانم‌باز غر زد گفت اینو‌چرا اوردی.منم اعصابم‌خورد شد رفتم‌سینی و قابلمه رو بردم گفتم‌بچه ها بیاین بریم‌دیگه بالا غذای خودتونو‌بخورید .راستش منم ایام پریودم‌نزدیکه کلا اعصابم قاطی پاطی شده قبلشم با‌بابام‌سر خواهرم‌بحث داشتیم که‌چرا نمیذاره خواستگاره واسه باردوم بیاد اونم گفت شماها چ کار دارید🙁منم گفتم‌دیگه پس هیچ وقت از من‌نظر نخواه .

خلاصه که بعد از قضیه غذاهم شب بخیر گفتم و با بچه ها اومدیم‌بالا بابام‌از دم‌در همینطور حرف بد میزنه میگه چه قدر ببخشید تو‌احمقی.گفتم‌بابا توهین‌نکن.باز هی گفت و‌گفت .منم گفتم از جای دیگه ناراحتی سر این قضیه خالی نکن.

لطفا کسی توهین‌نکنه.واقعا خانوادم‌برام باارزشن.

اما حسابی دلم‌گرفته.بیشترش از خودم.

خیلی مقصرم نه؟😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیخیال آدم که از پدر مادرش دلگیر نمیشه عزیزم 

مثل بچه ها انگار قهر کردم‌اومدم‌بالا😭😭الان اکه زمان‌برگرده عقب غذا میکشم‌واسه بچه ها بخورن و بعد باارامش و بدون اینکه ذره ای توهین از بابام بشنوم میرم خونه.الان اعصابم نابوده

منم بعد سی سال امروز اولین بار با آجیم بحثم شد 

پدرم پدرخوبی نیست و نبود حلالش نمیکنم 

امروز به آجیم گفتم ازش راضی نیستم بمیره هم حلالش نمیکنم اجیم گفت دهنتو ببند نذار دهنم باز شه هرچی لایقته بهت بگم 

راستش جا خوردم خیلی دلم شکست اولین بارش بود اینجوری باهام حرف زد ۱۵ سال ازم بزرگتره 

به دوری و دوستی اعتقاد داشته باشن انقدری نباشین که معمولی باشین اجازه بدین خونه پدرو مادر خودتونم مه ...

نه واقعا من نمیرم زیاد.یه روز نرم میگن چی شده نیومدی دیگه بهمون سر نمیزنی.اینم قضیه ابجیمه که این‌موقع بهشون سر زدم

مثل بچه ها انگار قهر کردم‌اومدم‌بالا😭😭الان اکه زمان‌برگرده عقب غذا میکشم‌واسه بچه ها بخورن و بعد ب ...

بیخیال دوران پری آدم هورموناش بهم میریزه زودرنج و حساس میشه

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...

ممنون از دل مهربونت💕

دوروز دیگه یادت میره بین خانواده ها این اتفاق میفته مخصوصن ک نزدیک ب هم هستین بیخودی خود خوری نکن 😘

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛