2777
2789
عنوان

خانوما کمک

29 بازدید | 6 پست

به راهنماییتون نیاز دارم ، خیلی فکرم درگیر شده

ما قراره اسفند عروسی بگیریم ، اگه بخایم مراسم بگیریم تقریبا ۳۰۰ _ ۴۰۰ تومن هزینش میشه 

و دیگه پولی نمیمونه که باهاش مبل و تخت بخریم و پول ماشینی که ثبت نام کردیم رو بدیم 

ولی اگه مراسم نگیریم وسایل خونمون کامل کامل میشه و از اول زندگیمون هم ماشین داریم و سختی بی ماشینی نمیکشیم

اولبته حتی اگه مراسم نگیرمم آرایشگاه و لباس عروس و فیلم و عکس تو باغ رو دارم 

نظرتون چیه ؟ عروسی بگیرم یا نه ؟ 

جهاز مگه با عروس نیس؟ (یا تقسیم کردید؟) هزینه عروسی مگه با داماد نیس؟ (یا تقسیم کردید؟) چند نفر مه ...

من وام ازدواجمو همسرم برداشت که بتونیم یه آپارتمان بخریم 

بخاطر همین جهاز رو تقسیم کردیم ، خانوادم یخچال و لباسشویی ، تی وی و جارو برقی خریدن خودمم چن تا وسیله مث آبمیوه گیری و مخلوط کن و سرویس قابلمه و اینا با حقوق خودم 

خرج مراسمم که با داماده

بین ۴۰۰ تا ۵۰۰ مهمان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من وام ازدواجمو همسرم برداشت که بتونیم یه آپارتمان بخریم  بخاطر همین جهاز رو تقسیم کردیم ، خان ...

ب سلامتی 

خوشبخت بشین انشاالله 

اینی ک میخوام بگم نظر منه:

عروسی ۴۰۰ ، ۵۰۰ نفر اشتباه محضه آدم از عروسیش هیچی 

نمیفهمه 

این عروسی قطعا زنونه مردونه جداست 

شام عروسی سلف سرویس نیس

کیفیت هیچ چیزی بالا نیس

۲۰،۳۰ تا بچه اون وسط وول میخورن

پس اگه میخوای فقط حصرت لباس عروس ب دلت نمونه 

یه لباس شیک بپوش برو آتلیه نمیخواد شکم خاله خام 

باجی رو سیر کنی بعد فردا صدتا حرف بزنن ک شامت بد بود

ب سلامتی  خوشبخت بشین انشاالله  اینی ک میخوام بگم نظر منه: عروسی ۴۰۰ ، ۵۰۰ نفر اشتباه م ...

ارع خب زن و مرد جداس ، خانوادمون مذهبیه نمیتونیم قاطی باشه 

غذا هم مرغ و کوبیده یا جوجه و کوبیده

میوه و شیرینی 

خب نظرت چه مدل عروسی هست ؟ 

سلام عزیزم خوبی؟تو یه تاپیک درمورد عمل بینی صحبت کرده بودیم خواستم ببینم چیکار کردی اخر عمل کردی یا نه😁

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲