مونرو مدیر استارتر عضویت: 1397/08/28 تعداد پست: 1492 عنوان بورس باز ها لطفا بیایین 17 بازدید | 7 پست اگر بخوام وارد بورس شم از کجا شروع کنم و یاد بگیرملطفا فکر کنید برا خودتونه اونجوری راهنماییم کنیدخدا خیرتون بدهخیلی گیر پول و درآمدملطفت دعام کنید 1402/08/17 | 22:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_لیلیانا_ عضویت: 1402/08/09 تعداد پست: 4827 وارد نشو دیگه بورس مثل قدیم نیست طلای مستعمل بخر هر چند کم
مونرو مدیر استارتر عضویت: 1397/08/28 تعداد پست: 1492 وارد نشو دیگه بورس مثل قدیم نیست طلای مستعمل بخر هر چند کم بببن راستش من نیاز دارم برا نیازها و خرج خودم ماهانه درآمدی کسب کنماینجوری بهم راهکار بده که خرج درآدخیلی دلگیرم حسرت خیلی چیزا به دلمهراستش فقط پشت ویترین مغازه ها فقط حسرت قورت میدم
_لیلیانا_ عضویت: 1402/08/09 تعداد پست: 4827 بببن راستش من نیاز دارم برا نیازها و خرج خودم ماهانه درآمدی کسب کنم اینجوری بهم راهکار بده که خرج د ... الهی بگردم درکت میکنم کاملامن راستش خودم وارد نیستم.ولی از نزدیکانم تمام زندگیشون تو این راه نابود شد برای همین هر کی میخواد بره سمت بورس دلم میسوزه و میگم نکنه این کارو
مونرو مدیر استارتر عضویت: 1397/08/28 تعداد پست: 1492 الهی بگردم درکت میکنم کاملا من راستش خودم وارد نیستم.ولی از نزدیکانم تمام زندگیشون تو این راه نابود ... قربونت مهربوناینقد لحنت خواهرانه بود که حس خوبی بهم دست دادممنون که نظرتو گفتیبرام دعا کن لطفا دستم بره جیب خودم راحت شم از دست دراز کردن جلو شوهرکه واقعا غرورم خورد شده هر سری
_لیلیانا_ عضویت: 1402/08/09 تعداد پست: 4827 قربونت مهربون اینقد لحنت خواهرانه بود که حس خوبی بهم دست داد ممنون که نظرتو گفتی برام دعا کن لطفا ... فدای تو بشم من خواهری میدونی عزیزم این روزا دیگه حال و روز خیلی هامون اینجوری شده🥺اگه قابل باشم برات دعا میکنم که از جایی که فکرشو نمیکنی خدا بهترین ها رو بهت ببخشه 🥺اینجوری نمیمونه عزیزم درست میشه
سعیدهs عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 8476 قربونت مهربون اینقد لحنت خواهرانه بود که حس خوبی بهم دست داد ممنون که نظرتو گفتی برام دعا کن لطفا ... تمایل به همکاری در فروش دارین؟؟؟ خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار