2777
2789

سلام شبتون بخیر

من با یه آقایی سه ماه دوست بودم و بعدش با خانواده ها در میون گذاشتیم و واسه اشنایی نامزد کردیم زیر نظر خانواده ها. ۶ ماهم نامزد بودیم 

همههههههه چی بینمون عالی بود و انقد بهم علاقه داشتن که قابل توصیف نیست اما یدفعه سرد شدن و همه چیو بهم زدن

من به شددددددت بهشون علاقه دارم و بعد جدا شدنمون خیلی حال روحیم بد شد. ۴ ماه از جداییمون میگذره من سعی کردم بهتر شم رو خودن کار کنم اما جدیدا علائم جسمیم تشدید میشه ( درد قفسه سینه و دست چپم و .... ) امروز از دکتر گفت از استرس و عصاب روماتیسم عصبی گرفتم

الان به همون نامزد سابقم پیام دادم گفتم ببین چه بلایی به سرم آوردی دیگه بدنم توان نداره گفت که به من چه ربطی داره یعنی انقد ضعیفی که هرروز یه مرض میگیری برو خودتو بکش تا مرضات بیشتر نشده

خیییییییییییلی قلبم شکست خیلی دارم سکته میکنم. من که ۹ ماه زندگیمو براش گذاشتم مثل یه مادر هواشو داشتم یهو ولم کرد رفت آخرشم بهم میگه ضعیفی. در حالیکه قبل اون حتی سرما خوردگیه معمولی هم نداشتم خیلی سرحال بودم

خیلی قلبم شکسته خیلی تنهام 😔💔

میشه برام دعا کنید که یه شغل خوب و دولتی پیدا کنم 🥺❤️

اشتباهت این بود که پیام دادی وقتی بادلخوری جدا شدید معلومه بد جواب میده من تا۶ماه بعد از جداییم حال ...

امیدوارم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم سخته ولی اگه واقعا دوستت داشت میرفت؟ زمین و زمان بهم میدوخت میموند شکر کن که بعد ازدواج اینکار نکرد

میدونی سلامتی چه نعمت بزرگیه؟ برا چی داری برای کسی که ارزش نداره سلامتیتو میزاری؟

مطمئن باش اون نتیجه شکستن دل تورو میبینه بارها ثابت شده و توام کسی میاد تو زندگیت که واقعا لایقت باشه

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 
عزیزم سخته ولی اگه واقعا دوستت داشت میرفت؟ زمین و زمان بهم میدوخت میموند شکر کن که بعد ازدواج اینکار ...

خودم دلم نمیخاد از الان سلامتیه خطر بیوفته. کل روز خودمو سرگرم میکنم اما شب که میشه قلبم درد میگیره و هرروز بدتر میشم

خودم دلم نمیخاد از الان سلامتیه خطر بیوفته. کل روز خودمو سرگرم میکنم اما شب که میشه قلبم درد میگیره ...

بهش فکر کن براش عزاداری کن فکر کن مرده تمومش کن تو ذهنت

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ