2777
2789

من آدم ساکتی ام و اکثرا جواب آدم ها رو با لبخند میدم نمیدونم چرا سر زبون دار نیستم هر وقت میخوام حرفی بزنم با خنده میگم درست خوشرویی اما من حس میکنم بقیه فک میکنن آدم ساده ایم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ساده نیستی خنده جای خودشو داره ولی اینکه خوش چهره باشی و اخمو نباشی خودش عالیه

ولی خودم خوشم نمیاد دوست داشتم جدی و محکم حرف بزنم نه اینجوری که بقیه بگن آدم ساده و ول خندی 

لبخند ربطی به سادگی نداره لبخند هم زیباترت میکنه هم نشون دهنده اعتماد به نفسه

زهر مار باشی خوبه؟!!!!

💙عضو گروه مانکن های زیبا 💙گروه آبی💙وزن فعلی۶۷💙وزن هدف۵۹💙قد۱۶۵💙پایین ترین وزنی که تا حالا تجربه کردم ۶۱هست برای همین وزن زیر ۶۰برام‌ مث یه رویاس🥹دوس دارم ببینم مینای ۵۹کیلو چه شکلیه😅💙سرگروه @آسمان_دریا
لبخند ربطی به سادگی نداره لبخند هم زیباترت میکنه هم نشون دهنده اعتماد به نفسه زهر مار باشی خوبه؟!!! ...

کاش زهر مار بودم اخلاق نداشتم اونجوری قلبم کمتر میشکست