2777
2789
عنوان

وای چقدر حرص خوردم

389 بازدید | 13 پست

وای بگید با همچین شوهر ولخرجی چیکار کنم امروز من تا عصر دانشگاه بودم شوهرم خونه بود بعد رفته ۲ تا کفش همزمان باهم خرید که مبلغش تقریبا نصف درآمد ماهیانمونه همیشه اینطوریه میره چندتا چندتا وسیله میخره اونم گرون بگم چقدر پول داده شما هم داغ میکنید مثل من

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده

بهش بگو امپراطور برنامه ات برای ادامه ی ماه چیه؟

نون وکارتون کفش بخوریم؟

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

درامد ماهیانتون چقدره؟ خونه و ماشین دارین؟

بله داریم 

ماهی حدودا ۴۵ ولی من همش دنبال اینم که ماشینمونو عوض کنیم این میره تمام پولا رو اینطوری خرج میکنه یا همش تو ذهنمه یه سفر بریم

بهش بگو امپراطور برنامه ات برای ادامه ی ماه چیه؟ نون وکارتون کفش بخوریم؟

گفتی اینقدر عصبیم که حد نداره گوش نمیده به حرف

ببخشید شغلشون چیه؟

همسرم پزشکه ولی الان دانشجوی تخصص هست و این درآمد واسه اونجا نیست جایی سرمایه گذاری کردن و سود اونه

شوهر من زمونه ادبش کرد دیگه کمتر ولخرجی میکنه اوایل فقط چیپس و پفک هامون  نصف درآمدمون بود

میدونی شوهرم عادت کرده به این سبک زندگی و نمیتونه خرجاشو مدیریت کنه

منم شوهرم ولخرجه البته بیشتر برای من و بچه‌ها برای خودش کمتر منم عصبی میشم از دستش

خیلی رو اعصابه شوهر من هم واسه من و هم خودش شدیدا ولخرجه

سلام شبت بخیر باشه 

مچکرم ک‌وقتتو میدی بهم ک سوال بپرسم ازت 

سوالم اینه من برنامه دارم انگیزه دارم هدف دارم حتی از شوق هدفم صبح‌ها ۵ ونیم بیدار میشم ک‌درس بخونم اما اما هرکار میکنمممم ینی هرکاری میکنم واقعا تا کتابو باز میکنم شروع کنم نمیتونم استارت بزنم یک‌ماهه درگیر این قضیم امروز ۶ رفتم تو اتاق ک بخونم ولی نتونستم😑😑😑

پیشنهادت چیه ک‌استارت بزنم؟