2777
2789
عنوان

سقط قانونی کیا تجربه داشتن

5248 بازدید | 35 پست

امروز نامشو از پزشکی قانونی گرفتم.۱۴ هفته جنین زنده رو چجوری سقط میکنن؟ با کی کورتاژ کردین راضی بودید؟ بعدش دوباره باردارشدید؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترخالم کورتاژ کرد یک سال بعدش باردار شد 

ولی سقط سختی داشت

ماه پیشونی 🌚✨                                                           چقدر مشغولم از من یک منِ بهتر به بار آید 🍃📚

عزیزم،،جنین ۱۴ هفته،،،روح نداره

روح از هفته ۱۶ فک کنم دمیده میشه

نگران نباش

طبیعی سقطش میکنی(مثل زایمان طبیعی)اما دردش در حد درد پریودی هست.نه بیشتر

یه قرص سقط توی واژن،،یکی زیر زبون و آمپول فشار توی سرم

چندساعت بعد،،از راه واژن جنین خارج میشه و تمام

توصیه میکنم جنین رو به خود بیمارستان بسپرید برای دفن(ببخشید عزیزم که صریح صحبت میکنم)میدونم برای خودتون بسیار سخت خواهد بود

من تجربه شو داشتم

دقیقا ۱۴ هفته و بخاطر سیستیک هیگروما(یه کیست توی گردن جنین)

بعدشم دوباره باردار شدم

نگران بعدش نباش

توکل بخدا کن

از خدا میخوام اول بهت آرامش وسلامتی بده و بعد هم عشق و نی نی سالم

عزیزم،،جنین ۱۴ هفته،،،روح نداره روح از هفته ۱۶ فک کنم دمیده میشه نگران نباش طبیعی سقطش میکنی(م ...

ممنون از راهنماییت باید ببریم آزمایشگاه ژنتیک که ببینن چه مشکلی داشته اینجوری شده ژنتیکی بوده یا چی . همسرم باید ببره خدا کمکش کنه 

عزیزم،،جنین ۱۴ هفته،،،روح نداره روح از هفته ۱۶ فک کنم دمیده میشه نگران نباش طبیعی سقطش میکنی(م ...

آمین عزیزم ممنون از دعاهای قشنگت. خداروشکر خدابرات حفظش کنه ❤ خیلی برام دعا کن

ممنون از راهنماییت باید ببریم آزمایشگاه ژنتیک که ببینن چه مشکلی داشته اینجوری شده ژنتیکی بوده یا چی ...

نههههههه....

جنین رو ندی دست شوهرت راه بیوفته تو خیابون،،،دااااغون میشه بنده خدا

آزمایش ژنتیک رو تا توی شکمته،،باید انجام بدی.اسم آزمایش،، سِلفِری هست

فردا برو.آزمایش بده.کلا آزاده.با نسخه و بی نسخه،،هزینه ش آزاده.من سال ۱۴۰۰ دادم که خیالم راحت باشه،،حدود۴ میلیون بود هزینه ش.الانو نمیدونم

بعد برو برای سقط

جواب آزمایش یه کم طول میکشه تا آماده شه.۱۰ روز،،۲ هفته اینا