2777
2789
عنوان

اگه خونه مثه دست گل میخواین

28 بازدید | 17 پست

باسد ۲۴ ساعته سر پا باشید.بخدا دروغ میگن که همیشه خونمون مثه دسته گله.کسی که بچه کوچیک داره نثه من،باید مثه خر بار کش ازین اتاق به اون اتاق از اشپزخونه به حموم و سوبس بهداشتی یا بار ببره یا شست و شو کنه.دریغ از ۱ ساعت وقت مفید که بتونه برای خودش بزاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا خسته شدم بس تمیز کردم و شستم و جمع کردم

من که پاهام انقدر درد میکنه از بس راه میرم تو خونه و اسباب بازی جمع میکنم و هرچی میخورن میریزن رو زمین جمع میکنم

گاهی فکر میکنم اگه موقع پیری و سن بالایی بیوفتم هیچکس نیست یه لیوان اب دستم بده پس بهتره به فکر جون و سلامتی خودمون باشیم هیچکس فردا ازمون نمیپرسه چند سال پیش خونت از تمیزی برق میزد؟ هیچکس بهمون آفرین نمیگه

موندنی ترین رفیق من امام حسین💔
من که پاهام انقدر درد میکنه از بس راه میرم تو خونه و اسباب بازی جمع میکنم و هرچی میخورن میریزن رو زم ...

واقعااااا ها به دلم نشست حرفت.شما بچه تون چن سالشه

مثل من از صبح دارم میدوعم الانم باز خونه مثل شهر شامه کمرم‌داره نصف میشه ها  این‌کوچیکع میاد ...

وای وقتی میچسبن که انگار خون آشام داره خونتو میمکه.الان به بازوم چسبیده هی داره میماله