2777
2789

یکی از وسیله هارو برای فروش اورده بود داشت به بچه ها نشون میداد ک انگار یکیش گم شد من اصلا علاقه ای بهش نشون ندادم بنظرم اصلا چیز جالبی نیود که بخرمش 

بعد گفت یکیش گم شده 

بچه ها گفتن کیف بچه ها رو بگردن ولی استاد گفت نه کسی برنداشته و شاید اشتباهی رفته تو کیفش خودش میاد میزاره و فلان بعد حس کردم داره به من نگاه میکنه  حتی خودمم گفتم ن استاد کیفارو بگردین ولی گفتن نه ولی نمیدونم چرا قیافم تو اینجور موقعها مشکوک میشه واقعا 😣 فک کنم بهم شک کرده حس بدی دارم  

خداکنه پیدا شه زودتر 

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی خودت میدونی تقصیر تو نیست پس حس بدی پیدا نکن 

به حرف و افکار و رفتار مردم اهمیت نده چون اینها قابل کنترل نیست هر کسی ظن اشتباه کنه تقصیر خودشه اصلا اهمیت نده مخصوصا هم که خودت هم گفتی بیاید کیف هارو بگردید

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

خودت ب زبون خودت گفتی بیا بگرد دیگه چ مشکوکی 

نمیدونم حس میکنم قیافم مشکوک میشه اینجور موقعا  اخه گفتم بیاین بگردین استاد سرشو تکون داد  ولی نیومد  بعدم من دیرم شدع بود نمیتونستم منتظر بمونم رفتم 

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
چ استاد درپیتی سر کلاس جنس میاره میفروشه مگه متروعه

😂😂 اره