2777
2789
عنوان

ازدواج زوری

50 بازدید | 8 پست

امروز دوتاخانم اومده بود خونمون به عنوان خاستگار خانواده هامون همدیگرو میشناسن...مامان هم میگه ازدواج کن شرایطشون خوبه یه دختر نهایتا تا ۲۶ سالگی خاستگار داره الان قبول نکنی فردا برادرزادت ازدواج میکنه ت میمونی خونه خودم هم کنکور دارم ترمیم معدل دارم ت خرداد ماه اصلا شرایطشو ندارم برا ازدواج خودم ۲۲سالمه دوتا دیپلم دارم یکی انسانی یکی تجربی

پسره هم ۳۲سالشه وانت داره با اون کار میکنه میخاد تیرلی بگیره تا اول دبیرستان درس خونده 

توروخدا راهنمایی کنید منو خیلی دلم گرفته

ازدواج زوری دیگه چه سمیه تا خودت نخوای هیچی نمیشه بستگی به نظر خودت داره ولی اگه من بودم جواب منفی میدادم 

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخواد تریلی بخره

یعنی ۴ میلیارد پول داره ؟؟با پسره صحبت کن بعد تصمیم بگیر

شاید اصلا از قیافه پسره خوشت نیومد خلاص

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد
مامانا الکی میترسونن اگه به دلت نیست نکن فاصله سنیشم یه کم زیادم

عوضش ببره یه مشاور تحطیلی که درسمو با برنامه بخونم ایجوری با حرفای بد حالمو بد میکنه

نمیدونم چرا لجه باهم یه جوری باهم رفتار میکنه ک انگار یه پیر دخترم😭

میخواد تریلی بخره یعنی ۴ میلیارد پول داره ؟؟با پسره صحبت کن بعد تصمیم بگیر شاید اصلا از قیافه پسره ...

من خودم میتونم درس بخونم کار کنم سه برار ۴میلیارد در بیارم 

دوما نخریده که الان دارن آرزوهاشو میگن