2777
2789
عنوان

اعتماد به نفس

10 بازدید | 14 پست

من اعتماد به نفس هیچی ندارم

راهکاری داری

همکلاسی هام هر چی بهم توهین کنن هیچی نمیگم.

لکنت زبون دارم یکم باید شمرده صحبت میکنم واین حوصله ی آدمو سر میبره یا اونقدر تند صحبت میکنم هیچکی هیچی نمفهفه یا اینکه یواش صحبت میکنم میگن چی دوباره میگم

کاربرخاموش1399

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم عده ای که عادت دارن گزافه گویی کنن برای جواب اون هارو ندی انرژیتو خرج نکنی بهتره! اما خب گاهی شرایط فرق میکنه ،باید بگم که متاسفانه همین شمرده صحبت کردن خیلی تاثیر گذاره نمیدونم وقتی تو موقعیتی قرار میگیری حرف میشنوی احساس میکنی گرم شدی با صورتت سرخه گرمه ؟ 

ریلکسی بدتر طرف مقابلت رو جری میکنه دیدی بعضیا چه راحت هر حرفیو به دهن میارن حق به جانبن در حالی که میدونیم همچین چیزی نیست و  از فشار زیاد خب اون حرفارو زده ولی در ظاهر ریلکسه به قولی میشوره پهن میکنه هاج و واج میمونی 

سرتو درد نیارم سخته ولی شدنیه سعی کن زیاد مطالعه کنی با صدای بلند باشه و شمرده شمرده 

از حرفی که میزنی مطمئن باش

مدیتیشن کن 

سعی کن مثبت باشی 

با ترست رو به رو شو بلاخره که خب باید صحبت کنی تا کی سکوت! 

و در اخر شما ارامش درون داشته باش و با اون ادما رو ببین بقیه دایورت

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

عزیزم عده ای که عادت دارن گزافه گویی کنن برای جواب اون هارو ندی انرژیتو خرج نکنی بهتره! اما خب گاهی ...

یه حرفی میشنوم نمیتونم از خودم دفاع کنم جور ی که اونا مقصر باشن من مقصر جلوه داده میشم.

حتی تو خونه هم همینطوره

کاربرخاموش1399
یه حرفی میشنوم نمیتونم از خودم دفاع کنم جور ی که اونا مقصر باشن من مقصر جلوه داده میشم. حتی تو خونه ...

میفهمم ولی فقط ارامشتو حفظ کن از دونسته هات مطمئنی قاطع شمرده یکبار حرفتو بزن تمام بدون اینکه هیجان زده بشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

میفهمم ولی فقط ارامشتو حفظ کن از دونسته هات مطمئنی قاطع شمرده یکبار حرفتو بزن تمام بدون اینکه هیجان ...

مرسی که راهنماییم میکنی صلوات میفرستم واست

مثلا یه مهمون میاد خونمون نمیدکنم چطوری صحبت کنم سر بحث رو باز کنم .اولش که خجالت میشم بعد که یخم آب شد تا تیر توپام نزنن ساکت نمیشم حالا کاشکی یه صحبت خوبی هی از اون شاخه به اون شاخه میپرم تند ناواضح حرف میزنم یه موقع هایی لکنت زبون دیگه نگم برات سوتی میدم فجیع چیکارکنم؟

کاربرخاموش1399
مرسی که راهنماییم میکنی صلوات میفرستم واست مثلا یه مهمون میاد خونمون نمیدکنم چطوری صحبت کنم سر ب ...

فداتشم 

عزیزم😅😂

خب باید موقعیتش پیش بیاد پس وگرنه که دوست داری صحبت کنی ذهنت درگیر چیزی نیست حواست پرت چیزی نیست؟

ببین بد نیست ولی واقعا این شاخه اون شاخه پریدن اصلا کسل کننده میشه میدونی تو یه موضوعی رو مد نظر داشته باش اونو به اتمام برسون یه نتیجه گیری کنین هر دو طرف بهره ببرین 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فداتشم  عزیزم😅😂 خب باید موقعیتش پیش بیاد پس وگرنه که دوست داری صحبت کنی ذهنت درگیر چیزی نیس ...

آره دوست دارم صحبت کنم 

اصلا نمیدونم چه موضوعی انتخاب کنم

خیلی اعتماد به نفسم کمه

کاربرخاموش1399
آره دوست دارم صحبت کنم  اصلا نمیدونم چه موضوعی انتخاب کنم خیلی اعتماد به نفسم کمه

اول از بحث روزمره شروع کن بعد ببین مخاطبت به چی علاقه داری خودت به چی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اول از بحث روزمره شروع کن بعد ببین مخاطبت به چی علاقه داری خودت به چی 

معمولت خانوما غیبت کردنو دوس دارن 

اما باور داری من اصلا نمیتونم غیبت کنم یه موقع هایی چی بشه اعصابم خورد بشه از طرف بدش رو بگم

مثلا همه تو کلاس از کسی نیست غیبت میکنن فحش میدن من اصن اینطوری نیسم فقط میتونم در مورد درس بحث کنم که هیچکی اهلش نیس 

کاربرخاموش1399
معمولت خانوما غیبت کردنو دوس دارن  اما باور داری من اصلا نمیتونم غیبت کنم یه موقع هایی چی بشه ...

عا بهترین کارو میکنی انرژیتو خرج این چرت و پرتا نکن همون سکوت خوبه🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خخخ سکوت زیادیم خوب نیست

بله ولی بجا باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40