2777
2789
عنوان

پوست خراب من+عکس

94 بازدید | 34 پست

واقعااااا چرااا اخه اینجوری شده 

منی که هرکی میرسید بهم میگفت چرا جوش‌نمیزنی و 

تابستون پارسال خال سوزوندم بعدددش شروع ب جوش زدن کردم و الان دیگ لک شدن .و بعدش اقدام به بچه کردم و چند ماهیییی طول کشید و بعد سقط /:ینی کلی استرس و ...باعث بدتر شدنش شد و الاااان فقد دنبال یه دکتر خوبم اصفهان😭میترسم بدتر بشع 

و جوشای سر و سیاه منااافذ اصلااااا نداشتم ولی الان چیییییی 😭البتع در حالت عادی در این حد عکس مششخص نیستن اصلا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلایک

خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون 

زیر لفظی میخوای ؟ همون پست اول باید بزارین

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

وای من دیگ دارم افسرده میشممم  من پوست قدیمم میخام

هعی منم بقیه را میبینم دلم میخواد ...💔☹️

یه وکیلی میگفت:یه چیزی میگم اویزه گوشتون کنید،شصت سال وکالت انجام دادم...تمام شکایات بین کسانی بود،که به همدیگه اعتماد داشتند...
هعی منم بقیه را میبینم دلم میخواد ...💔☹️

😭😭😭😭😭بخداا ک دیگ خستم 

من ادعاییی برا قشنگ بودن ندارمااا ولی سخته از اول خوشگل باشی بعد یهوو هی رو به زشت شدن بری