2777
2789
عنوان

نمونه بارز ی ادم مفت خور

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 20 پست
وقتی خودش میدونه کاراشتباهی کرده و زیربار نمیره ،جای بحث نداره ، نترس اسنپ فود هم بااین مبلغ گدا نمی ...

میدونی ادم‌زورش میاد چرا خب میدونه کارش اشتباهه خودشو گول میزنه اونموقع نمیدونستی قیمتش اشتباه شده الان ک‌میدونی چرا پولشونو برنمیگردونی پس ادم مفت خوری .مگ غیر از اینه؟

اینو میدونی تو ک‌ بری میره نفسم ی پرنده بیقرارم گیره قفسم💔🥀
https://www.ninisite.com/discussion/topic/12387945/سه-روز-پیتزای-مجانی-خوردم?page=11

فکر کنم خالی بندیه 

اگر صدتا تک تومن زدن که هزار تا پیتزا باید سفارش میداد 

عنوانش تناقض داره 

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فکر کنم خالی بندیه  اگر صدتا تک تومن زدن که هزار تا پیتزا باید سفارش میداد  عنوانش تناقض ...

شاید

میدونی ادم‌زورش میاد چرا خب میدونه کارش اشتباهه خودشو گول میزنه اونموقع نمیدونستی قیمتش اشتباه شده ا ...

ن همه ما حتی خودش میدونه... درواقع مفت خور نیس حرام خوره ،،،،من و شما حرص بخوریم فقط میشینه و به ریشمون میخنده ،کسی برای خودش و انسانیتش چهارچوب نداره ارزش فکرکردن هم نداره

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
ن همه ما حتی خودش میدونه... درواقع مفت خور نیس حرام خوره ،،،،من و شما حرص بخوریم فقط میشینه و به ریش ...

اوهوم❤️💋