2777
2789

من چند روزه گلوم به حدی عفونت داره که دکترا همشون تعجب میکنن از شدتش

همش دارم انتی بیوتیک مصرف میکنم 

پنی سیلین 

سفریاکسون(که این شدت قویه و حساسیت هم دارم بهش با داروی زد حساسیت بهم تزریق میشه)

و چنتا داروی دیگه

درد گلوم بهتر شده ولی عفونتارو هنوز میبینم

خسته شدم دیگه 

چرا نمیرن این عفونتا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هی زود زود با اب نمکن خالی کن رفته رفته کمتر میشه  غداهای چرب و سرخ کردنی نخور غذاهای ابکی اش عدس اینا بخور این ویروسه دیر خوب میشه مدت زیادی میبره حالا شما شاید از قبلم عفونت داشتی  و با این ویروس رو شده

یک کاربر انقدر گلوش عفونت کرده بود مثل سنگ لوزه دیده میشد!مثل اینکه خیلیا اینجوری شدن

یادته چیکار کرد؟

من دیگه رفتم پیش متخصص داخلی اینارو بهم داد

میگم خداروشکر دردم کم شده ولی عفونتا هنوز پیدان ته گلوم دیگه حالم داره بهم میخوره از خودم

شوهر من هر وقت آنتی بیوتیک میخوره عفونت گلوش بیشتر میشه و درمانش سخت تر. پنی سیلین و آنتی بیوتیک وقتی خوبه که حسابی آبمیوه و مایعات بخوری چون فکر میکنم تمام عفونت رو میکشه بیرون بیشتر. یه آب نمک ساده قرقره کن اینهمه هم قرص نخور

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه
یادته چیکار کرد؟ من دیگه رفتم پیش متخصص داخلی اینارو بهم داد میگم خداروشکر دردم کم شده ولی عفونتا ...

نه عزیزم اون بنده خدا هم تو مطب دکتر از استرس تاپیک زده بود خداروشکر بهتر شدی یکم دوره درمانش طولانیه

وای منم تا ی هفته ،۱۰ روز خلط سینه داشتم البته خدارو شکر با سرفه  از گلوم خارج میشد مقدارش زیا ...

من اصلاااا سرفه ندارم حتی نمیتونم بکشمشون بیرون 

مثل تاول های کوچولو کوچول کل گلومو پر کردن

میخوام گریهههه کنممم😭😭😭😭

حالم از خودم بده

یبار اومدم بکنم با دستم گلوم کلا خون شد😭😭😭

هی زود زود با اب نمکن خالی کن رفته رفته کمتر میشه  غداهای چرب و سرخ کردنی نخور غذاهای ابکی اش ع ...

وای کاش میتونستم خالی کنم این لا مصبارووووو

مث تاول های کوچیک کل گلوله😑😭😭😭

وای کاش میتونستم خالی کنم این لا مصبارووووو مث تاول های کوچیک کل گلوله😑😭😭😭

میدونم  عزیزم من خودم با وجود بارداری گرفتم ی مدت رعایت بکن هر چیم اومد بریز بیرون داروهاتم بخور خوب میشی

من اصلاااا سرفه ندارم حتی نمیتونم بکشمشون بیرون  مثل تاول های کوچولو کوچول کل گلومو پر کردن م ...

استارتر معذرت میخام رابطه آنال نداشتی؟شاید تبخاله،واسه منم تبخال زده بود

INTP(منطق دان)

استارتر معذرت میخام رابطه آنال نداشتی؟شاید تبخاله،واسه منم تبخال زده بود

خواهش میکنم عزیزم

نه 

من رفتم باشگاه با عرق اومدم بیرون و بعدم داشتیم خونه رو رنگ میزدیم بوی رنگ زد زیر گلوم

احساس میکنم بخاط اون شده

اما خب ممنون که میخواستی مشکلم رو حل کنی…

تبخال ته گلوتون زده بود؟ مثل غده های کوچیک‌ کوچیک زرد رنگ؟