2777
2789

من از راه باشگاه میومدم که یه پسری که قبلا همسایمون بود با ماشین کنارم ایستاد و گفت من یه عرضی داشتم

مدتهاست دوستون دارم و بهتون علاقمندم میشه پیجتونو داشته باشم منم به سختی بهش پیج رو دادم

بعد یکی دو روز بود بعد کم رنگ شد دلیلشم این بود که خیل مشغله شغلی داره 

اما الان کلا نیستش هرچی هم زنگ میزنم جواب نمیده 

میبینم که آخرین بازدیدش تازست

به نظرتون این رفتارش یعنی چی؟

خودش خیلی ادعاش میشد دوستم داره

هرچی زنگ میزنی؟ واسه چی زنگ میزنی آخه دختر! نمیخوادت از این واضح تر بگه

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا بهش زنگ‌هم زدی🤦🤕

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

هرچی زنگ میزنی؟ واسه چی زنگ میزنی آخه دختر! نمیخوادت از این واضح تر بگه

آخه مشکلی نبود 

خودش گاهی بود گاهی نه

ولی وقتیم بود قسم روح باباشو میخورد که دوسم داره و فقط خیلی درگیر کارشه

خب تو چرا زنگ میزنی بهش؟ وقتی جواب نمیده بازم بهش زنگ میزنی؟ داری خودتو کوچیک میکنی اصلا  فاز ...

خب آخه چرا بی دلیل میاد جلو کلی حرف میزنه بعد خودش نمیخواد؟

آخه ما مدت زیادی باهم نبودیم همش یک هفته بود 

کلی بهم قول داد و...

آخه مشکلی نبود  خودش گاهی بود گاهی نه ولی وقتیم بود قسم روح باباشو میخورد که دوسم داره و فقط ...

چقد پیگیری بیخیالش بابا نمیخواد دیگه به هر دلیلی اصلا شاید با کسیه

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
اصلا‌‌  نباید پی گیرش میشدی....اصلااااااا پیجت رو هم‌نباید میدادی به نظرم ..حالا که دادی دیگه ...

خب ازش خوشم اومد گفت شمارتو بده گفتم اصلا

گفت پیجتو نمیدی گفتم نه کلی اصرار کرد و ...

خیلی میترسم ازش آخه تو محلمون یه جوریه که همه رو این آدم می‌شناسه 

خواستم بهش بگم زنگ زدم بگم که از این حرف های که بینمون زده شد کسی نفهمه و تمومش کنم

تو برای چی زنگ زدی؟  یعنی چی هرچی زنگ میزنم جواب نمیده اصلا نباید زنگ میزدی

خب آخه مشکلی نبود 

ما تایم کمی بود که آشنا شدیم یه دفه دیگه نبودش 

آخرین بار هم خودش ریپلی کرد استوریمو 

خب آخه چرا بی دلیل میاد جلو کلی حرف میزنه بعد خودش نمیخواد؟ آخه ما مدت زیادی باهم نبودیم همش یک هفت ...

اینجور پسرا فقط بخاطر خوش گذرونی باهاتن معلوم نیست با چند نفر دوسته که وقت نمیکنه جواب تورو بده😂

خب آخه مشکلی نبود  ما تایم کمی بود که آشنا شدیم یه دفه دیگه نبودش  آخرین بار هم خودش ریپ ...

بیخود کردی زنگ زدی

بعضی پسر ها اینطورن خلا عاطفی دارن

یه کار میکنن دختر بهشون توجه کنه در حالی که خودشون بی توجه ان

عقده ای تشریف دارن

از اینکار حس حوب میگیرن

💍♥ i said yes