2777
2789

بچه ها من مادرشوهرم یکی دو روزه یکم مریض شده یعنی فقط یک مقدار بدن درد داره بعد من بهش سر زدم و بهش گفتم کمک لازم داری بیام گفت نه اصلا . منم شوهرم رفته ماموریت یکی دو روز اومدم خونه مادرم بعد امروز بهش زنگ زدم اصلا جواب نداد گوشی رو داد به دخترش باهام حرف زد خودش نخواست باهام حرف بزنه منم خیلی آدم استرسی هستم میترسم بعدا داستان بشه که چرا گذاشتی رفتی و از این حرفا‌ چیکار کنم آخه حالش طوری نیست که دیگه نشه با گوشی دو کلمه حرف بزنی دلم گرفته 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر بد نکن شاید حال نداشته بهر حال دخترش اونجاست وظیفه تونیست کاراشو بکنی تعارفتم که کردی

اونا خیلی انتظار دارن از عروس قلبم داره تن تن میزنه حالم بده 

حتمااویروس جدیدگرفته واصلاانم نبایدتوقعی داشته باشه.اگه میتونی بروبهش یه سربزن وماسک حتماابزن اگرم نه که هیچ.چون بالاخره حالشوپرسیدی هم حضوری وهم تلفنی.

واسه جاری شدن اشک شوقم وبراورده شدن حاجتم لطف کنیدیه صلوات بفرستید
دست خودم نیست انقد سر چیزای الکی غصه میخورم استرس میکشم داغون شدم 

من اولویت زندگیم خودمم

هر جور دلم میخواد زندگی میکنم و رفتار میکنم

غصه حرف و رفتار دیگرانو بخوریم پیر میشیم و مریض میشیم

ول کن بابا انتظاراتشون رو نبر بالا با دست خودت بفکر خودت باش

یچیزی میشه سریع منو بی محل میکنن‌ اگه کار خطایی کنم به شوهرم گفتم من زنگ زدم جواب نداد بعدا بی محلی نکنه