2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقته عمل کردین ؟راضی هستین ؟ مدل بینیتون استخونی بود یا گوشتی ؟

۲سال و نیم بینیم گوشتی بود، قبل از عمل چندتا عکس از بینی هایی که اصلا دوست ندارم و مدل هایی که خیلی دوست دارم بهشون نشون دادم.

من از عمل بینیم راضی‌ام مخصوصا از لحاظ تنفسی

تقارن‌ش رو هم خوب درآورده

سلام عزیزم

خوبی

شما از دکتر معتقدی به چه نتیجه ای رسیدی

من واسه  اخر اذر  وقت داشتم

ولی بیعانه واریز نکردم

میترسم

نمیدونم انتخابم درسته یا نه

از طرفی همسرم اصرار میکنه پیش معتقدی عمل کن

ولی خوب یه کم بینی هارو تیز میکنه

نظر شما چیه

سلام عزیزم خوبی شما از دکتر معتقدی به چه نتیجه ای رسیدی من واسه  اخر اذر  وقت داشتم ول ...

سلام عزیزم من یکبار مشاوره رفتم به خود دکتر احساس مثبتی داشتم نمونه هایی که داخل مطب دیدم همه راضی بودن دلیلی که دودلم اینکه احساس کردم دکتر سبکش نیمه فانتزیه  نوک تیز میکنه  و سر بینی میبره بالا .باید یبار دیگه برم مطب ببینم از نزدیک 

سلام عزیزم من یکبار مشاوره رفتم به خود دکتر احساس مثبتی داشتم نمونه هایی که داخل مطب دیدم همه راضی ب ...

سلام عزیزم شما رفتید عمل بینی با دکتر معتقدی ؟ منم کارای پیج ایشون رو خیلی دوست دارم ، دوست دارم برم پیششون، فقط من بخاطر تنگی نفس نمیخوام تامپون بذارن ، دکتر گفتن تامپون نمیذارن ولی اگه کسی بترسه براش نمیذارم!!!!