2777
2789

الان نزدیک دوساله دارم برای بارداری اقدام می‌کنم هزار تاراه رفتم هرماه سونو دادم تانزدیک یکسال اقدام کردم نشد مردادماه رفتم عکس رنگی گرفتم  فهمیدم لوله چپم انسداد داره ،فقط لوله راستم بازه رفتم برای ای وی اف بعد کلی سونو وآمپول ‌دارو تخمک ۲تا داشتم که اصلا جنین تشکیل نشد بعدش رفتم دکتر طب اسلامی چندنوع بهم دارو داد که باید توی آب مینشستم ویکماه انجام دادم رفتم دوباره عکس گرفتم امابازم لوله چپم باز نشد دیگه موندم چه غلطی بکنم سنم ۳۷وخیلی حال روحیم بده الان کلی زار زدم اما چه فایده خدا منو نمیخاد

برای خداکاری نداره که من دوباره مامان بشم ودلم روشنه که دوباره مامان میشم توروخدابرام دعا کنید❤️❤️❤️

گلم یه دکتر خوب پیدا کن

کدوم شهری؟

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

هزار تاترس دارم سنم بالاس،استرس دارم ،شوهرم به روم میاره که تو نداشتی زودتر اقدام کنیم،خدایاچه کنم خدایا من هیچکسیو ندارم خدایا خیلی تنهام  خدایا به بیکسیم رحم کن  خدایا نزار دخترم تنها بمونه اونم مثل من بی کس بمونه 

برای خداکاری نداره که من دوباره مامان بشم ودلم روشنه که دوباره مامان میشم توروخدابرام دعا کنید❤️❤️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم یه دکتر خوب پیدا کن کدوم شهری؟

هردکتری بگی رفتم اصفهانم  سنتی اسلامی. کلینیک رویش پروفسور طاهریان

هردکتری بگی رفتم اصفهانم  سنتی اسلامی. کلینیک رویش پروفسور طاهریان

دکتر زهرا فتوحی

این زن خبره است

هرکی رفته پیشش فهمیده مشکلشو

برو پیشش قربونت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
دکتر زهرا فتوحی این زن خبره است هرکی رفته پیشش فهمیده مشکلشو برو پیشش قربونت

کجاست همین اصفهانه

کجاست همین اصفهانه

بله

نظر شرقی اگه اشتباه نکنم

سنش بالاست ولی خیلی تیزه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله نظر شرقی اگه اشتباه نکنم سنش بالاست ولی خیلی تیزه

ممنونم