تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اما چون گفتی سیکلت ۴روزه بوده، من شک کردم که ماه پیش باردار شده باشی. برای همین گفتم که آزمایش بدی.
اگر لانه گزینی باشه برای آزمایش زوده.
امیدوارم هر چی هست خیر باشه
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
ماه قبل اقدامی نکردیم چندروز قبل بود فقط همین و اینکه خیلی برام عجیبه چرا دو با ...
با پزشک مشورت کن عزیزم.
درباره ماه پیش هم یه بیبی زدن ضرر نداره، در عوض مطمئن میشید.
مخصوصا اگر ماههای گذشته سیکلت بیشتر از ۴روز بوده، ترجیحا یه آزمایش بدی بهتره گلم
مرسی عزیزم ولی کلا چند روز قبل پیشگیری هم کردیم طبیعی پس امکان بارداری هم هست
خواهش میکنم عزیزم
بله امکانش هست