2777
2789

سلام خواهر دوستم ۲۵ سالشه(از من بزرگتره) بعد توی دانشگاه با یه نفر آشنا شده و یه مدتی هست که با هم در ارتباط هستند. دختره دانشجوی سال آخر ارشد حسابداری هست و پسره دانشجوی دکترای عمومی مهندسی عمران هست (البته فکر می کنم) بعد اینا نزدیک ۱ ماه هست که با هم آشنا شدند و ۱۰ جلسه با هم حرف زدند. حالا تا اینجاش که اکی هست. توی این ۱۰ جلسه دختره ۲۱۳ تا سوال پرسیده 😳😳و توی جلسه یازدهم که دیروز با هم داشتند به پسره گفته ما بدرد هم نمی‌خوریم 🤣🤣🤣 بهش میگم پسره چی گفت. میگه چیز خاصی نگفت فقط گفت اکی خوشبخت بشید بعد هم خداحافظی کرد و رفت‌. خدایی خیلی پسرصبور و خوبی بوده من بودم میزدم یه بلایی سرش میاوردم‌ آخه بعد از این همه سوال که پرسیده به این نتیجه رسیده که به هم نمی‌خورند😂😂😂😂😂

وای از دیروز تا حالا هر چی بهش فکر میکنم خنده ام میگیره🤣

حالا سوال هاش هم  توی پیام بعدی می‌زارم شاید به درد کسی بخوره😉🙂 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر خوبه که تونسته بسنجه 

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍

چقدر جواب های طرف میتونه واقی باشه

من اکسم بددل بود موقع که همسرم امد خواستگاری رفتیم با هم بیرون برای خرید یه مانتو فروشی دیدیم گفتم بریم یه دوری بزنیم رفتیم تو گفتم به سلیقه خودت برام یه مانتو انتخاب کن 

کوتاه ترین مانتویی که بود رو برام خرید یا موقع انتخاب قیلمبردار یا شنل عروس 

یا رفتیم تالار ببینیم سالن دو تا سفره عقد داشت که ما مهمونامون به سالن کوچیکه میخورد که من سفره عقدش رو نپسندیدم همسرم به تعداد بیشتری غذا سفارش داد که سالن بزرکه رو بگیریم که سفره مورد علاقه ام باشه و این در شرایطی بود که هزار تومن پول نداشت 

اینا نشون دهنده اینه که انتخاب درسته یا نه 

تو حرف که همه خوب و عاشقن تو رفتار همه خود واقعیشونن

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................

اینا سوالاش هست شاید به درد کسی ۱_بهترین ویژگی اخلاقیتون که خودتون خیلی دوستش 

دارین چیه؟ و چجوری فهمیدین که این ویژگی را دارید؟ بدترین ویژگی اخلاقیتون که دارید چیه؟ دلتون میخواد عوضش کنید

۲_چه چیزی خوشحالتون میکنه و چه چیزی ناراحتتون میکنه

۳_در بیان عشق و احساستون معمولاً از چه روشی استفاده میکنید؟(جنسی ٫احساسی٫مالی

۴_اگه همسرتون چیزی را ازت بخواد که برآورده کردنش در توانت نباشه به خاطر درخواستش سرزنشش میکنی

۵_اهل کادو دادن هستی؟ چه قدر براتون مهمه که توی مناسبتا کادو بدین و کادو بگیرید

۶_اگه همسرتون روزی باهاتون سرد برخورد کنه شما واکنشتون چیه 

۷_یکی از ویژگی های بدی که دارید که هم خودتون و هم اطرافیانتون بهش آگاهی دارید چیه

۸_آیا تا حالا برای تصمیم های مهم زندگیتون خودتون تصمیم گرفتید یا خانواده تان تصمیم گیرنده هستند ؟ آیا اهل مشورت کردن هستید 

۹_توی خانواده تون تصمیم گیرنده چه کسی هست؟ و حرف آخر را چه کسی در خانه میزنه

۱۰_نظرتون راجع به شاغل بودن خانومتون چیه؟آیا خانومتون اجازه ادامه تحصیل و حضور در اجتماع را دارد 

۱۱_مدیریت و اداره کارهای منزل باید به عهده ی چه کسی باشه؟ بیرون از خانه چطور 

۱۲_آیا اهل پس انداز کردن هستید ؟ به چه نحوی؟ برای تفریح و مسافرت چقدر وقت میزارید

۱۳_ چه قدر اهل مسافرت هستید؟ به چه نحوی؟( با خانواده ٫  با دوستان ) چند تا دوست صمیمی دارید

۱۴_ چقدر با دوستاتون وقت می‌گذرانید؟آیا بعد از ازدواج تمایل به ارتباط با دوستاتون به شکل خانوادگی را دارید

۱۵_ دوست دارید صاحب فرزند شوید؟چند تا بچه و چند سال بعد از ازدواج 

۱۶_ به همسرتون موجودی حساب بانکیتون را میگید یا تمایل دارید که میزان داراییتون را فقط خودتون بدونید

۱۷_آیا روی درآمد همسرتون در دخل و خرج خانه حساب میکنید یا خودتون از پسش بر می آیید

۱۸_اگر بچه دار نشیم باز هم به زندگی خود بدون کودک ادامه میدهیم یا جدا میشویم؟ آیا  در این شرایط حاضر هستید که سرپرستی بچه دیگری را به عهده بگیرید

۱۹_خط قرمز های شما در زندگی چیه

۲۰_خود را فردی درونگرا میدونید یا برون گرا؟علت این دیدگاه درباره ی خودتون چیه

۲۱_معمولاً احساساتتون را چگونه بروز می‌دین؟ آیا اهل نشون دادن احساساتتون هستید

۲۲_پنج یا ده سال آینده ی خودتون را چگونه می‌بینید

۲۳_آیا از مهمونی رفتن لذت می‌برید؟نسبت به حضور مهمان در خانه تان چه احساسی پیدا می کنید

۲۴_نظرتون راجع به فضای مجازی و فعالیت توی فضای مجازی چیه؟هر روز چقدر از زمانتون را صرف  فضای مجازی میکنید؟ آیا عضویت یا عدم عضویت همسرتون در فضای مجازی برای شما مهمه 

۲۵_بزرگترین ترستون چیه

۲۶_موقع اختلاف نظر چه رفتاری از خودتون نشون میدید ؟توی اینجور مواقع تمایل به صحبت کردن دارید یا سکوت میکنید 

۲۷_اگر همسرتون را برنجونید و ناراحتش کنید  آیا میتونید برای رفع اختلاف پاپیش بذاره و مسأله را حلش کنه

۲۸_توی محل کار رفتارتون با همکاران خانم به چه صورت است 

۲۹_با گرفتن جشن عروسی موافقید؟ مراسم عروسی چه جور می‌پسندید؟مختلط یا جدا؟بودجه ای که برای عروسی فکر میکنید مناسبه چقدر هست؟ با یه سفر خارجی به جای برگزاری عروسی موافقید

۳۰_نظرتون راجع به مهریه و حق و حقوقی مثل حق کار و تحصیل و حق طلاق چیه

۳۱_خلاصه ای از گذشته ی خود و آنچه به نظرتون مهم است

۳۲_قصد دارید بعد از ازدواج کجا ساکن شوید؟ آیا منزل شخصی دارید یا طبقه ای از خانه ی پدریتون تصمیم دارید زندگی کنید

۳۳_آیا مناسبت هایی مثل تولد٫سالگرد ازدواج براتون مهمه؟ تا چه حد مهمه

۳۴_اگه کسی پشت سر همسرتون حرف بدی درباره ی او بزنه واکنشتون چیه؟ آیا به همسرتون هم این حرف را انتقال میدین

۳۵_درباره مردانی که در امور خانه به همسرشون کمک می‌کنند چیه؟ آیا پدر شما این ویژگی را دارند ؟تا بحال امور از منزل را مثل ظرف شستن ، غذا پختن و..... را انجام داده اید؟ به اجبار یا علاقه 

۳۶_آیا رسم و رسومات خاصی در خانوادتون دارید؟ چه رسمی

۳۷_آیا در مورد مسائل سیاسی طرفدار جبهه خاصی هستید

۳۸_تا چه اندازه به همسرتون در تصمیم گیری های مهم زندگی ( تغییر شغل ، خرید خانه ، درخواست وام بانکی و....) اهمیت می‌دهید؟ آیا از قبل با همسر خودتون مشورت میکنید 

۳۹_ آیا در زندگی شما موضوع مهمی وجود دارد که من از آن بی خبر باشم

۴۰_بعد از ازدواج با خانواده تون هفته ای چند بار رفت و آمد میکنید؟ با خانواده ی من چطور 

۴۱_میزان درآمد ماهیانه ی شما چقدر هست ؟نحوه ی خرج کردن درآمدتون چجوریه ولخرج هستید یا اقتصادی 

۴۲_فرزند چندم خانواده هستید؟ آیا خواهرانتون ازدواج کردند یا با خانواده زندگی میکنند

۴۳_هدفتون از ازدواج و تشکیل زندگی چیه

۴۴_اعتقادات مذهبیتون چجوریه؟نظرتون در مورد اعتقادات مذهبی همسرتون چیه

۴۵_ توی خانواده تون چه نوع پوششی دارند و پوشش مورد نظرتون برای همسرتون چه نوع پوششی هست

(چادر٫مانتو٫بلوز شلوار ٫بی حجاب

۴۶_نظرتون راجع به ارتباط با خانواده همسر و خودتون  بعد از ازدواج به چه شکلی است

۴۷_نظر شما چقدر برای خانواده تون مهم هست؟نظر همسرتون چقدر برای شما مهمه

۴۸_اگر بین من و مادرتون اختلاف نظر بود نظر کدوم رو قبول میکنید

۴۹_آیا اهل فعالیت هایی مثل مسجد و نماز جمعه و فعالیت های سیاسی هستید؟اگه من نیام منو مجبور می کنید

۵۰_با آرایش بیرون از منزل و مقابل نامحرم موافقید

؟؟؟؟؟)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟)؟؟

۵۱_در دوران دانشجویی هزینه ی تحصیلتون را خودتون پرداخت می‌کردید یا خانواده تون؟ آیا شغل پاره وقت یا دانشجویی داشتید؟ 

۵۲_میتونید از پس مخارج زندگی در حد متوسط بر بیایید ؟

در چه مسائلی سخت گیر هستید؟

۵۳_مهم ترین خصوصیاتی که دوست دارید همسرتون داشته باشد یا نداشته باشد چیه؟

۵۴_شما انتظار خاصی از همسرتون دارید؟

۵۵_الگوی شما توی زندگی چه کسی هست؟

۵۶_شما فکر می کنید زن و شوهر باید توی همه چیز با هم صادق باشند؟ حتی اگر گفتن حقیقت دیگری را ناراحت کنه؟

۵۷_جایگاه زن در خانواده شما کجاست و جایگاه مرد کجاست؟

۵۸_شما بیشتر نقش حمایت گر دارید یا حمایت شونده؟

۵۹_درباره ی تغییرات که توی زندگی براساس اجبار بوجود میاد چه عکس العملی دارید؟(مثلاً تغییر شغل ٫ تغییر محل زندگی ٫ تغییر شهر محل زندگی)

۶۰_فکر میکنید میتونید یه زندگی مستقل از نظر فکری،عاطفی توی یه سطح متوسط مالی درست کنید؟

۶۱_تفریحاتت چیه؟ اوقات فراغتتون چجوری پر میشه؟

۶۲_دوستانتان در مورد شما چه فکری می‌کنند؟ چه خصوصیات اخلاقی بارزی را در شما میبینند؟

۶۳_فکر می کنید بزرگ‌ترین نقطه ضعفتون چیه؟

۶۴_عکس العمل شما موقع عصبانیت چیه؟ آیا احتمال داره چیزی را پرت کنید یا کسی را کتک بزنید؟

۶۵_موقع عصبانیت برای اینکه آروم بشید چه عکس العمل از خودتون نشون میدید؟

۶۶_بیشتر سفر های زیارتی را ترجیح میدهید یا تفریحی؟

۶۷_آیا تفریحات پرخرج را ترجیح می دهید یا تفریحات کم خرج را؟ ( در سال یک سفر پرخرج یا چند سفر کم خرج؟)

۶۸_آیا سوالی هست که ازم نپرسیده باشید و دوست داشته باشید جوابشو بدونید؟

۶۹_به غیر از شغل الانتون به کار دیگه ای در گذشته مشغول بوده اید؟

۷۰_به نظرتون رابطه جنسی در موفقیت زندگی مشترک چقدر تأثیر داره؟ شما چجور رابطه ای را می‌پسندید؟(خشن و هات یا رمانتیک و آروم)

۷۱_اگه نیاز خیلی زیاد به رابطه ی جنسی داشته باشید ولی همسرتون شرایطش را نداشته باشه شما چه عکس العملی از خودتون نشون میدین؟مجبور به رابطه میکنید؟

۷۲_چقدر مسئولیت پذیر و انعطاف پذیر هستید؟

۷۳_چقدر برای ازدواج احساس نیاز عاطفی (برقراری رابطه ی صمیمانه و محبت آمیز با جنس مخالف)میکنید؟

۷۴_چقدر برای ازدواج احساس نیاز اجتماعی (تشکیل خانواده) میکنید؟

۷۵_چقدر برای ازدواج احساس نیاز جنسی همراه با تمایلات جنسی طبیعی میکنید؟

۷۶_خانواده تان چقدر آمادگی برای ازدواج شما دارند؟(چقدر حاضرند به شما استقلال بدهند و دوری از شما و جذب عضو جدید در خانواده را بپذیرند)یا اینکه دوست دارید چگونه ازدواج کنید؟

۷۷_به نظر شما زنان چطور موجوداتی هستند ؟

۷۸_چه ملاک هایی برای خوشبختی دارید؟

۷۹_نظر شما درباره مرد سالاری و زن سالاری چیست؟ آیا خودتون این رفتار را می‌پسندید ؟ خانواده تون چطور؟

۸۰_به نظر شما نقش و وظایف زن و مرد در خانواده چیست؟

۸۱_شما عشقتون را به همسرتان چگونه ابراز میکنید؟(کلامی٫غیر کلامی٫هدیه دادن٫ بغل کردن٫بوسیدن٫ رفاه و زندگی خوب برایش ساختن ٫کمک به طرف مقابل ٫توجه به او گفتن دوستت دارم و .....می‌تونه باشه)دلتون میخواد همسرتون چگونه عشقش را به شما ابراز کنه؟

۸۲_چه چیزی یا چه رفتاری به شما این احساس را میده که همسرتون شما را دوست نداره؟

۸۳_اهمیت پول برای شما چقدر است؟

۸۴_اگه زن شما شاغل باشد یا منبع درآمدی داشته باشه آیا باید پولش را در اختیار شما بذاره؟

۸۵_آیا بین زن و مرد شما تفاوتی قائل هستید؟یا به برابری هر دو با هم معتقدید؟

۸۶_حلال و حروم و محرم و نامحرم چقدر برای شما و خانواده تون مهمه ؟

۸۷_از همسرتون توقع دارید با نامحرم چگونه رفتار کند؟

۸۸_با کدوم دوستتون احساس راحتی و صمیمیت بیشتری دارید ؟چه چیزی باعث شده که این احساس را داشته باشید؟ چه ویژگی اخلاقی دوستتون براتون جالب و دوست داشتنی هست؟

۸۹_جنسیت فرزند تا چه اندازه برای شما مهم هست؟ اگر جنسیت تمام فرزندتان یکی باشد و شما فرزند دختر یا پسر نداشته باشید چه کار میکنید؟

۹۰_اگر پسر دوست داشته باشید و خدا به شما دختر بدهد یا برعکس شما چه واکنشی دارید؟ پسر یا دخترتون را دوست ندارید چون جنسیتش اونی که شما دوست دارید نیست؟یا برایش پدر خوبی سعی می کنید باشید؟

۹۱_مایل هستید چند سال بین فرزندان تون اختلاف سنی باشه؟

۹۲_اگر بارداری نخواسته پیشش بیاید شما چه واکنشی دارید؟ آیا برای سقط جنین همسرتون را مجبور میکنید؟

۹۳_روش تربیتی شما برای بچه داری چیست ؟

۹۴_ آیاتلاش می‌کنید که نداشته های خودتون در کودکی را برای بچتون مهیا کنید؟

۹۵_ چه معیارهایی براتون مهمه که حتما دوست دارید به فرزند یا فرزندانتون منتقل کنید؟

۹۶_آیا به نظر شما تربیت دختر و پسر با هم تفاوت دارد؟ در چه زمینه هایی؟

۹۷_چقدر به سایر اعضای خانواده در تربیت فرزندانتون اجازه ی دخالت میدهید؟

۹۸_اگر دختر یا پسرتون مرتکب خطایی شود شما چه واکنشی نشان میدهید؟ آیا تفاوتی در واکنشتون با دختر یا پسر خود قائل هستید؟مثلاً با دخترتون با ملایمت صحبت می کنید به خاطر روحیه ی شکننده ای که داره و با پسرتون کمی جدی تر به دلیل روحیه ی مردانه و کمی قوی تر صحبت می کنید یا تفاوتی ندارد حرف زدن تون با آنها؟

۹۹_اگر روزی بچه دار شیم، دختر باشه چه رفتاری باهاش دارید؟ تفریحات پدر دختری با هم میرید؟

۱۰۰_حالا اگه پسر دار بشیم چی باهاش مردونه حرف میزنی؟ تنهایی پدرپسری باهام بیرون میرین؟