2777
2789
عنوان

شوهرم تو شرکت شماره خانوم همکارش..من شکاکم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 66 پست
😂😂😂😂

یسری تو وات یه مشتریش پیام داد،فامیلی همسرم رو گفت و آخرش عزیز ،،بدم اومد جلو چشم شوهرم بلاکش کردم.گفت زشته ،،بش گفتم زشته اون آدمیه ک نفهمه با هر کس چه جور حرف بزنه😎

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂اونوقت همسرت مث یه موش مظلوم نشسته و تحریکش کردن و اختیار نداشته؟!

نه شوهر حرومزاده ی من مثل موش مظلوم نشسته تحریکش کنن، من که هم به حساب اون هرزه رسیدم تو اداره آبروشو بردم هم به حساب شوهر آشغالم 

ولی اِیکاش خانومای شاغل تو محل کار حد و حدود خودشونو رعایت کنن تا کار به روابط احساسی نرسه 

درضمن اگه ما نخوایم تو اداره و محل کار یه مُشت زنِ لاشی و بیشرف به اسم همکار با شوهرمون لاس بزنن و عشوه خرکی بیان و صداشونو برای مَردا نازک کنن باید کیو ببینیم؟ 

الهی خدا سرشون بیاره که بفهمن امثال من چی میکشن 

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

شوهر من همکار خانم زیاد داره با هم در مورد مسایل کاری چت هم میکنن زیاد تازه بعضی وقتا دیدم در پایان ...

من که اصلأ دوست ندارم همکارای خانوم با شوهرم صمیمی باشن و باهاش چت کنن و استیکر گل بزارن 

واسه همین وقتی مُچشونو گرفتم یکیشونو پاره کردم ، حساب کار دست شوهرمو بقیه ی زنای اداره اومد

حواستو جمع کن ، منم شوهرم رمز گوشیشو بِهم داده بود ولی متأسفانه بعدأ فهمیدم که یه گوشی و سیم کارتِ دیگه تو محل کار داره که من ازش بی‌خبرم ، و اونو فقط برای کثافت بازیش گذاشته 

نمیگم که تو دلتو خالی کنم ولی بهش بگو خوشم نمیاد با زنا صمیمی چت کنی و راحت باشی ، وگرنه دیر بجنبی این زنا از دستت درش آوردن، به قول معروف اگه شُل بگیری سِفت خوردی 

من یه بار رفتم فروشگاه جلو شوهرم از قصد با فروشنده ی آقا خوش و بِش کردم و خندیدم ، شوهرم قیافش دیدنی بود ، سکته کرد بدبخت ، منم محل سگش نمیدادم و همچنان کار خودمو ادامه دادم 

به خدا قسم اومدیم بیرون بهش گفتم داشتی سکته میکردی آره؟ پس حواستو جمع کن تا زمانی که با اون همکارای خرابت میگی و میخندی اوضاع همینه ، تازه بدترشم میکنم 

گفت باشه درکت کردم فهمیدم چقدر ناراحت کنندست ، قول میدم دیگه با خانومای اداره سنگین برخورد کنم که زیاد صمیمی نشن باهام  

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

نه شوهر حرومزاده ی من مثل موش مظلوم نشسته تحریکش کنن، من که هم به حساب اون هرزه رسیدم تو اداره آبروش ...

هیچ زنی پا نمیشه از خوابش بزنه بره سرکار که بخواد مخ شوهرای شما رو بزنه 

کرم از خود درخته جانم

شوهر شما هرزه میخواد که یه هرزه مث خودشم میپلکه دور و برش

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

نه شوهر حرومزاده ی من مثل موش مظلوم نشسته تحریکش کنن، من که هم به حساب اون هرزه رسیدم تو اداره آبروش ...

جمع کن حاج خانم ایراد از شوهر خودت و اخلاق خودته یه نگاه به رفتار خودت بنداز یه نگاه به رفتار شوهرت بنداز مشکل از خودتونه اونوقت با مردم دعپا راه میندازین 

خودتونو اصلاح کنید