2777
2789
عنوان

شوهرم تو شرکت شماره خانوم همکارش..من شکاکم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 66 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هعی💔واقعا کاش حد و حدودشونو رعایت کنن....خب منم میگم یعنی چی که شماره میگیره جمع و جورش دوطبقه ساخت ...

آره اِیکاش رعایت کنن ولی متأسفانه این کارو نمیکنن 

دقیقأ ، دو طبقه که چیزی نیست 

بهش بگو عزیزم ، نزار تو دلت بمونه 🌹

اگه این قضیه برعکس میشد مطمئن باش همسرت بهت اعتراض می‌کرد 

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

از کجا باید بفهمم خانوم و شوهرش ارتباط خوبی دارن یانه؟ به همسرم چیزی بگم در این باره؟

یواشکی از زیر زبون شوهرت بکش بیرون مثلا فلانی با شوهرش سرکار خوبه یا این طور که تو میگی شوهرش ادم خوبی نیست چطور میتونن همدیگرو تحمل کنن پس و.... بعی از زنها با زدن زیر اب شوهرشون سعی میکنن پیش بقیه خودشونو شیرین کنن 

اما اگر متوجه شدی ارتباطش با شوهرش خوب نیست ممکنه بخواد کمبودهاشو از طریقای دیگه جبران کنه دردسر درست کنه من اطرافم خیلییی دیدم چشم و گوشتو باز کن 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

خب پس بیخودی بهش شک کردی

اونیکه دیگ شما میگی رسما خیانته دیگ...من فقط حس میکنم‌یکم صمیمی اند...میخواستم بدونم باید برخورد کنم که کاری کنه زنه زنگ نزنه یا عادیه اینجور روابط‌....چون خودمم شاغل نیستم نمدونم محیط کار روابط چحوریه...

ندیدم ولی بازم حس خوبی ندارم🙁

حست درست نیست، کار رو خراب نکن. اینجوری همسرت پنهان کار میشه. مردی که همه چیزش روی دایره است که شگ و شبهه نداره...

خیلی هم عادیه که همکارا شماره همدیگه رو دارن، خیلی پیش میاد که موضوعی کاری هماهنگی هست لازمه تماس بگیری. به عنوان یه خانم شاغل که خیلی هم سختگیرم تو اینجور روابط دارم این رو بهت میگم. کاملا عادیه

یواشکی از زیر زبون شوهرت بکش بیرون مثلا فلانی با شوهرش سرکار خوبه یا این طور که تو میگی شوهرش ادم خو ...

چشم...من کلا ادم ساده و بی سیاستی ام...نمدونم چیکار کنم یکم بزرگترانه رفتار کنم...۲۳ سالمه

به اینکه چجوری بگم با سیاستر بشه موندم😅😂چند تا راهکار دادن باید انجوری بگم...

با زبون نرم بگی بیشتر گوش میده 🙂

ببین کدوم راهکار به دلت میشینه همونو انجام بده 

ولی تو قضیه ی شوهر من ، کارشون رسیده بود به جاهای باریک برای همین مجبور شدم پارشون کنم 

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

اونیکه دیگ شما میگی رسما خیانته دیگ...من فقط حس میکنم‌یکم صمیمی اند...میخواستم بدونم باید برخورد کنم ...

من میگم اگه تغییری نداره بهش حساس نشو

😃به خاطر بسپاریم همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است..آرام، بی صدا، همیشگی...(لعنت☄به دلِ سیاهِ شیطان🔥)...
رفتارش عادیه کلا ادم درونگرایی هست...تو خونه هم زنگ نمیزنن نه...ولی خب چون ما تازه ازدواج کردیم هنوز ...

والا ما شماره کارمندای اقا رو داریم. زنگم میزنیم. 

مگه حییونیم بپریم بهم؟

ادمیم ها.

اونی که بخواد خیانت کنه با اسم سیو نمیکنه میزنه اصغر اقا مکانیک

ول کن بابا شوهر منم شماره هزار نفررا داره خودمم شماره همکارای مرد رو دارم خیلی هم پیش میاد زنگ میزنم هم کاری هم ممکنه غیر کاری کمک و مشورت بخوام مثلا برای تعمیر وسایل تعمیر کار بخوام از کسی که براش مشکل قبلا پیش اومده میپرسم . بابا آدم لاشی و هول نیست که صبح تا شب به فکر چیز باشه اونم با همه دست بردارین از این فکرها. به هرچی فکر کنی سرت میاد. الکی فکرت رو با چیزهای بد پراکن.  تو روز بیشتر کار کن . به فکر کار و  تفریح و پول باش