شوهرم تو شرکت داروسازی کار میکنه...مرد خوبیه و گوشیش اصلا رمز نداره...از شرکتشون هم بهم میگه مثلا فلانی فلان شد و... یه گروه تو واتساپ دارن همه اعضای شرکت هست یه خانومه هست همسن همسرمه که شوهرشم تو همون شرکت کار میکنه ...چند دفعه شوهرم گفته از همسر خانومه خوشش نمیاد ولی خانومه خودش خانوم خوبیه...دیروز داشتیم پروفایل های اعضای گروهو میدیدیم یهو دیدم شماره اون خانومو سیوو کرده گفتم شماره اینو چرا گرفتی گفت خودش داده هی زنگ میزنه فلان کار چیشد و... منم گفتم خوشم نمیاد و...گفت میدونه بابا متاهلم و از این حرفا...بنظرتون من زیادی حساسم؟ یا مسئله عادی نیست🙁..؟
از کجا باید بفهمم خانوم و شوهرش ارتباط خوبی دارن یانه؟ به همسرم چیزی بگم در این باره؟
یواشکی از زیر زبون شوهرت بکش بیرون مثلا فلانی با شوهرش سرکار خوبه یا این طور که تو میگی شوهرش ادم خوبی نیست چطور میتونن همدیگرو تحمل کنن پس و.... بعی از زنها با زدن زیر اب شوهرشون سعی میکنن پیش بقیه خودشونو شیرین کنن
اما اگر متوجه شدی ارتباطش با شوهرش خوب نیست ممکنه بخواد کمبودهاشو از طریقای دیگه جبران کنه دردسر درست کنه من اطرافم خیلییی دیدم چشم و گوشتو باز کن
...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد
حست درست نیست، کار رو خراب نکن. اینجوری همسرت پنهان کار میشه. مردی که همه چیزش روی دایره است که شگ و شبهه نداره...
خیلی هم عادیه که همکارا شماره همدیگه رو دارن، خیلی پیش میاد که موضوعی کاری هماهنگی هست لازمه تماس بگیری. به عنوان یه خانم شاغل که خیلی هم سختگیرم تو اینجور روابط دارم این رو بهت میگم. کاملا عادیه
ول کن بابا شوهر منم شماره هزار نفررا داره خودمم شماره همکارای مرد رو دارم خیلی هم پیش میاد زنگ میزنم هم کاری هم ممکنه غیر کاری کمک و مشورت بخوام مثلا برای تعمیر وسایل تعمیر کار بخوام از کسی که براش مشکل قبلا پیش اومده میپرسم . بابا آدم لاشی و هول نیست که صبح تا شب به فکر چیز باشه اونم با همه دست بردارین از این فکرها. به هرچی فکر کنی سرت میاد. الکی فکرت رو با چیزهای بد پراکن. تو روز بیشتر کار کن . به فکر کار و تفریح و پول باش