2777
2789
عنوان

شوهرم تو شرکت شماره خانوم همکارش..من شکاکم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 66 پست

منم شما ره همکارمو دارم ولی تاحالا دوبار ضروری درحد سی ثانیه حرف زدم یبارم پیام داده‌.دیکه چراباید هی بزنگه؟

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

اگه رفتارهاش تغییر کرده شک کن... منم شوهرم شماره همکارای خانومش رو داره ولی فقط موقع کار بهش زنگ می ...

بش بگو زنها مثل شما مردها فکرنمیکنن ، یوقت خیال میکنه منظور داری ، جدی باش

گاهی از همین درددل کردنا شروع میشه

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر دو متاهل هستن شوهر زنه هم همکارشون هست شوهرتون باهات رو راسته وگوشیش رو قفل نمیکنه اصلا به دلت ...

چشم ولی اصلا بهوشی من دست نمیزنه حتی اگه برام پیام بیاد و گوشیم کنارش باشه نگاهم نمکنه...حس میکنم انتظارش از منم انجوریه....

رفتارش عادیه کلا ادم درونگرایی هست...تو خونه هم زنگ نمیزنن نه...ولی خب چون ما تازه ازدواج کردیم هنوز ...

مثلا زیاد تلفن دست بگیره ونمیدونم شب نیاد خونه و دروغ بگه و به خودش زیادی برسه...

😃به خاطر بسپاریم همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است..آرام، بی صدا، همیشگی...(لعنت☄به دلِ سیاهِ شیطان🔥)...

اگر خانومه با شوهرش ارتباط خوبی ندارن حواستو جمع کن 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

ندیدم ولی بازم حس خوبی ندارم🙁

سلام اگر اخلاقشو میشناسی و بش اعتماد داری الکی ذهن خودتو درگیر نکن عزیزم

منم شماره آقایان همکار رو دارم ،اونام دارن  اما شوهرم مثل چشماش بم اعتمادداره میدونه مغرورم و جدی ام تو کار

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع
من بودم پارش میکردم  شوهر منم قبلأ از این غلطا کرده بود خیلی ها گفتن همکارن دیگه حساس نشو ، ...

هعی💔واقعا کاش حد و حدودشونو رعایت کنن....خب منم میگم یعنی چی که شماره میگیره جمع و جورش دوطبقه ساختمونه دیگ بیاد حرفشو رودرو بگه...البته به همسرم چیزی نگفتم فعلا...

بش بگو زنها مثل شما مردها فکرنمیکنن ، یوقت خیال میکنه منظور داری ، جدی باش گاهی از همین درددل کردنا ...

نه عزیزم همکار هاشو میشناسم...

شوهرمم میشناسم...

انقدر چیزی تو دلش نیس ک هرچی باشه میاد ب من میگه 

😃به خاطر بسپاریم همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است..آرام، بی صدا، همیشگی...(لعنت☄به دلِ سیاهِ شیطان🔥)...

اسی طبق تجربه م میگم ، حواست باشه همین روابط همکاری به دوستی و ارتباط احساسی میرسه 

ازش بخواه که شماره ی اون زنیکه رو از گوشیش حذف کنه

بعضی از زنای شاغل حتی متأهل خیلی هرزه و کِرمو شدن 

به پسر مجرد و مرد متأهل و سگ نر هم رحم نمیکنن

البته دور از جون زنای پاک و دخترای خوبمون ❤️ 

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

نه عزیزم همکار هاشو میشناسم... شوهرمم میشناسم... انقدر چیزی تو دلش نیس ک هرچی باشه میاد ب من میگه& ...

خب پس خوبه شکرخدا