2777
2789

شوهرم تو شرکت داروسازی کار میکنه...مرد خوبیه و گوشیش اصلا رمز نداره...از شرکتشون هم بهم میگه مثلا فلانی فلان شد و... یه گروه تو واتساپ دارن همه اعضای شرکت هست یه خانومه هست همسن همسرمه که شوهرشم تو همون شرکت کار میکنه ...چند دفعه شوهرم گفته از همسر خانومه خوشش نمیاد ولی خانومه خودش خانوم خوبیه...دیروز داشتیم پروفایل های اعضای گروهو میدیدیم یهو دیدم شماره اون خانومو سیوو کرده گفتم شماره اینو چرا گرفتی گفت خودش داده هی زنگ میزنه فلان کار چیشد و... منم گفتم خوشم نمیاد و...گفت میدونه بابا متاهلم و از این حرفا...بنظرتون من زیادی حساسم؟ یا مسئله عادی نیست🙁..؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه رفتارهاش تغییر کرده شک کن...

منم شوهرم شماره همکارای خانومش رو داره ولی فقط موقع کار بهش زنگ میزنن...

وبعضی وقتا میگه باهاشون درد و دل میکنم ... منم خوشم نیومد بهش تذکر دادم ولی شوهرم خوبه اصلا خیانت نمیکنه ...

😃به خاطر بسپاریم همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است..آرام، بی صدا، همیشگی...(لعنت☄به دلِ سیاهِ شیطان🔥)...

شوهر من یه مدت تو اسنپ بود اینقد شماره سیو میکرد از آقا و خانم

اصلا من اهمیت نمیدادم

همشم گوشیش دست من بود رمزشم من درست کردم

میدونی چرا حساس نبودم چون میشناختمش چون میدونستم چطور مردیه

اگه رمز نداره

از کارش میگه

طوری رفتار نکن اونم پنهان کاری کنه

تو چقد منی  

شوهرم گفت فلان خانم گفته شمارتون میشه داشته باشم اگه سوالی پیش اومد پیام بدم کمکم کنید یهو گفتم شمارت دادی؟خب منم هرمردی شمارم خواست بهش میدم      

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
اگه رفتارهاش تغییر کرده شک کن... منم شوهرم شماره همکارای خانومش رو داره ولی فقط موقع کار بهش زنگ می ...

رفتارش عادیه کلا ادم درونگرایی هست...تو خونه هم زنگ نمیزنن نه...ولی خب چون ما تازه ازدواج کردیم هنوز عادت ندارم چجوری میشه رفتارش...قبلا هم که دوست بودیم درونگرا بود یعنی خیلی بیشتر من میرم سمتش بغلش میکنم اون اینجوری هم نیست

من بودم پارش میکردم 

شوهر منم قبلأ از این غلطا کرده بود خیلی ها گفتن همکارن دیگه حساس نشو ، ولی بعدأ متوجه شدم که با اون همکار لاشیش ریخته رو هم و خلاصه یک سال تمام درگیر اون ج*نده بودم که از زندگیم حذفش کنم 

رفتم اداره داد و بیداد راه انداختم، آبروشو بردم به رئیسشون گفتم ، زنه رو اخراج کردن

از اون به بعدم دیگه محل سگ به شوهرم نمیدم 

خدا لعنت کنه زنایی که شاغلن و تو محل کار با مردای متأهل اِنقدر کرم میریزن و با عشوه حرف میزنن که مرد رو تحریک میکنن ، خدا ازتون نگذره، الهی سرتون بیاد

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای)