2777
2789

بالاخره بهت میرسه یا ممکنه آدم کسی که میتونسته تو قسمتش باشه رو با ناآگاهی از دست بده؟ 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره فکر کنم 

چیزی دیدی یا شنیدی تا حالا؟ 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

مادربزرگ خدا بیامرزم میگفت

قسمت ،قسمت جنبان می‌خواد

بنظر من تو انسانی کار خودت رو بکن و تلاش کن برای خواسته هات  خدا  ،کائنات ‌‌‌‌....هم کار خودش رو بکنه ...

بعدش دیگه هرچه پیش آید خوش آید..

به امید قسمت و سرنوشت بیکار نشین

هر عملی عکس العملی داره ،اگه از برخوردهایی که باهاتون میشه ناراضی هستین خودتون رو تغییر بدین تا اونها هم تغییر کنند

بله درسته

اگه کسی قسمتت باشه ممکنه سالها بگذره بازم اون آدم میاد سمتت، اگه قسمتت نباشه هرچی تلاش کنی نمیشه( فقط با دعا و جادو میتونی طرف رو نگهداری که اونم تاوان داره و به جاش یه چیز عزیزی رو از دست میدی) 

بله درسته اگه کسی قسمتت باشه ممکنه سالها بگذره بازم اون آدم میاد سمتت، اگه قسمتت نباشه هرچی تلاش کن ...

دعا و جادو که خدا نکنه. چقدر زندگی‌ها سیاه شد با این چیزا از هم پاشید. منظورم همون تیکه اول حرفت بود. اگه کسی که دوسش داری بینتون جدایی بیفته اگه قسمت باشه دوباره میاد همینو میخواستم بدونم. دلم آروم نداره 

دعا و جادو که خدا نکنه. چقدر زندگی‌ها سیاه شد با این چیزا از هم پاشید. منظورم همون تیکه اول حرفت بود ...

اره عزیزم قسمتت باشه میاد، دعا کن ولی اصرار نکن، اگه مناسبت باشه بهت میرسه… شاید ماهها یا سالها دور بمونی ازش ولی خدا بخواد بهم میرسونه

اره عزیزم قسمتت باشه میاد، دعا کن ولی اصرار نکن، اگه مناسبت باشه بهت میرسه… شاید ماهها یا سالها دور ...

مرسی عزیز❤️❤️❤️❤️❤️❤️