2777
2789
عنوان

خاطره انگیزترین آهنگ نوجوانی شما

256 بازدید | 51 پست

من دهه شصتی هستم

زیباترین و خاطره انگیزترین آهنگ برام  بوی عیدی فرهاد هست هنوزم یادم میاد اشک تو چشام جمع میشه 

بوی عیدی بوی توت بوی کاغذ رنگی بوی تند ماهی دودی وسط سفره نو

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد

توپ😅

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به امید یه هوای تازه تر ... یادش بخیر فیلم خط قرمز😍

خب پس بچه سنی😁

گفتی میخام رو ابرا، همدم ستاره ها شم، تو تک سوار عاشق، من پری قصه ها شم

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

بازم ششراره همه رو دیوونه کرده مامانش موهاشو عروسکی شونه کرده

برای خونه دار شدن مامانم و سلامتیش یه صلوات میفرستی؟ مامانم و دخترم تمام زندگیم هستن خدایا برام حفظشون کن❤ 

بچه بودم عموم یه ضبط صوت گنده داشت آهنگ دیونه شو  دیونه منصور رو میذاشت وصداشم تا ته زیاد میکرد ،چقدر خوب بود 

یکی اون یکی هم آهنگ بنیامین بهادری اسمشو یادم نیست دقیق  فکر کنم هم اتاقی بود 

آهنگ مجید خراط ها نیغ اول و...هم خیلی باب بود اون دوره 

کی بود ک گفت پاتینگا کی صدا زد قاتینگا😑

الان از این آهنگ چه خاطره ای داری😂